Menu
Boutique Hotel

MADRID | Pestana Plaza Mayor: chique, centraal & comfortabel

Hotel Pestana Plaza Mayor combineert het beste van Madrid: gevestigd in een historisch gebouw, de barokke architectuur van de 17de eeuw, super centraal gelegen en dan ook nog fantastisch ingericht. Een verblijf in dit vier sterren hotel voelt als een vijfsterrenervaring. Met de spectaculaire spa, een binnentuin met natuurlijk licht, de eigen bibliotheek, bar op het dak met zwembad, een terras direct aan Plaza Mayor en super comfortabele kamers, is dit een paradijs in het hart van de stad.

Contemporary chique!

Er zijn 89 kamers in het hotel. Ongeveer de helft kijkt uit op de Plaza Mayor. Zoek je wat meer rust, boek dan één van de kamers rond de binnenplaats. De sfeer van Pestana Plaza Mayor is chique, maar helemaal van nu. Je ziet veel originele details zoals de donkere houten deuren bij de receptie, de tegels en de bakstenen muren. Dit combineert fantastisch met de kleuren in het hotel; turkoois, mosterd, jade, mandarijn. Een subtiele verwijzing naar de kleuren die veel gebruikt werden door kunstenaars van de Gouden Eeuw.

You can leave Madrid, but it will never leave you.

holaspain quotes
Het hart van de stad

Het hotel ligt aan de Plaza Mayor Madrid, één van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Midden in het hart van de stad en het meest karakteristieke deel van Madrid.  Op een steenworp afstand zijn andere grote monumenten en hotspots te vinden zoals de Puerta del Sol en het koninklijk paleis. De Paseo del Arte, waar alle belangrijke musea te vinden zijn, zoals het Prado, Reina Sofía (dit is echt een aanrader!) en Thyssen Bornemisza, bevindt zich op slechts 20 minuten lopen. 


HOLASPAIN PRIJS (kijk op de site voor actuele tarieven)

  • Tweepersoons kamer, vanaf € 124 per nacht in het laagseizoen 

HOLASPAIN INFO & BOOKING

HOLASPAIN LOCATIE