DISCLAIMER

Disclaimer en voorwaarden

HOLASPAIN.nl is een initiatief van MVR Projectmanagement. MVR Projectmanagement (Kamer van Koophandel: 20140105), hierna te noemen MVR, verleent u hierbij toegang tot www.HOLASPAIN.nl en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.

MVR behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

MVR spant zich in om de inhoud van www.HOLASPAIN.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MVR. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.HOLASPAIN.NL aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. HOLASPAIN.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de hier aangeboden informatie over accommodaties, beschrijvingen van accommodaties, foto’s en prijzen van accommodaties. Aan eventuele onjuistheden kunnen nooit rechten dan wel aansprakelijkheid ontleend worden.

Voor op www.HOLASPAIN.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MVR nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. HOLASPAIN.nl is niet verantwoordelijk voor content of de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

 

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MVR.
De inhoud van www.HOLASPAIN.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Al het beeldmateriaal op HOLASPAIN.nl is zorgvuldig geselecteerd en direct van de accommodatiehouders afkomstig. Mocht u een afbeelding zien die auteursrechtelijk beschermd is, geef dit aan ons door en wij zullen deze binnen 48 uur verwijderen. Fotomateriaal blijft eigendom van de betreffende accommodaties.

 

Geen aansprakelijkheid reserveringen
HOLASPAIN.nl stuurt slechts bezoekers door naar de website en het e-mailadres van de accommodaties. HOLASPAIN.nl is nimmer aansprakelijk voor fouten in reserveringen bij accommodaties zelf. Geschillen moeten altijd direct met de accommodatie houder worden opgenomen, HOLASPAIN.nl kan hierin niet verantwoordelijk zijn om welke rol dan ook vervullen.

 

Schade
HOLASPAIN.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

 

Voor vragen over de voorwaarden en disclaimer: info@holaspain.nl

 

 

 

HOLASPAIN disclaimer

HOLASPAIN: InstagramFacebook