Menu

DISCLAIMER

HOLASPAIN.nl is een initiatief van MVR Projectmanagement. MVR Projectmanagement (Kamer van Koophandel: 20140105), hierna te noemen MVR, verleent u hierbij toegang tot www.HOLASPAIN.nl en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen. MVR behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. Voor vragen over de disclaimer: info@holaspain.nl

Beperkte aansprakelijkheid

MVR spant zich in om de inhoud van www.HOLASPAIN.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MVR. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.HOLASPAIN.NL aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. HOLASPAIN.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de hier aangeboden informatie over accommodaties, beschrijvingen van accommodaties, foto’s en prijzen van accommodaties. Aan eventuele onjuistheden kunnen nooit rechten dan wel aansprakelijkheid ontleend worden.

Voor op www.HOLASPAIN.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MVR nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. HOLASPAIN.nl is niet verantwoordelijk voor content of de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MVR. Al het beeldmateriaal op HOLASPAIN.nl is zorgvuldig geselecteerd en direct van de accommodatiehouders, opdrachtgevers en affiliatepartners afkomstig. Mocht u een afbeelding zien die auteursrechtelijk beschermd is, geef dit aan ons door en wij zullen deze binnen 48 uur verwijderen. Fotomateriaal blijft eigendom van de betreffende accommodaties, opdrachtgever of partner.

Geen aansprakelijkheid reserveringen

HOLASPAIN.nl stuurt slechts bezoekers door naar de website en het e-mailadres van de accommodaties. HOLASPAIN.nl is nimmer aansprakelijk voor fouten in reserveringen bij accommodaties zelf. Geschillen moeten altijd direct met de accommodatie houder worden opgenomen, HOLASPAIN.nl kan hierin niet verantwoordelijk zijn om welke rol dan ook vervullen.

Affiliate links

HOLASPAIN werkt ook met affiliate partners. Via deze partners kunnen we een productlink gebruiken in een blog of vermelding. Wanneer iemand op die link klikt en het product koopt, krijgen we een commissie voor die verkoop. Dit heeft geen invloed op u of de uiteindelijke prijs van het product als u ervoor kiest om te kopen via een van onze affiliate links. Het is helemaal aan u of u dat doet of niet.

We nemen alleen links op naar producten waar wij enthousiast over zijn en waarvan we denken dat onze lezers die ook leuk vinden. Alle meningen in recensies/posts zijn geheel onze eigen eerlijke gedachten, en we zullen nooit een product/dienst promoten waar we niet in geloven.

Recensies​

Af en toe kunnen we recensie-inhoud van een product of dienst produceren. Deze reviews zijn vaak in samenwerking met een bedrijf, waarbij we het product of de dienst gratis van het bedrijf hebben gekregen.

Alle beoordelingen die we maken zijn onze eerlijke en onbevooroordeelde meningen en worden op geen enkele manier beïnvloed door het bedrijf. We maken de beoordelingen op basis van hoe het bij ons en onze behoeften past, en het hoeft niet per se hetzelfde te werken voor u.

We zullen het partnerschap en de relatie tussen de Website en het bedrijf in kwestie bekendmaken, waarbij we aangeven of het product of de dienst al dan niet door ons is gekocht of gratis aan ons is gegeven.

Geen goedkeuringen

We kunnen verwijzen naar andere producten of diensten in onze bloginhoud. We noemen dergelijke producten/bedrijven/diensten alleen om onze lezers een idee of inspiratiebron te geven, maar dergelijke verstrekte informatie heeft geen betrekking op de overeenkomstige bedrijven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden van informatie. Deze informatie wordt alleen verstrekt als referentie voor onze gebruikers en het is uw verantwoordelijkheid om uw eigen onderzoek uit te voeren en uw eigen beslissingen te nemen over het product of de dienst.

Gesponsorde/gehoste inhoud

Van tijd tot tijd kunnen we tegen een vergoeding content produceren in samenwerking met andere partijen. Dit kan gesponsorde inhoud zijn, waarin een bedrijf of merk ons ​​heeft betaald om reclame te maken voor hun product of dienst.

We doen er alles aan om de integriteit van de website te behouden en daarom wordt alle gesponsorde/gehoste inhoud expliciet vermeld. We werken er ook aan om ervoor te zorgen dat alle inhoud die voor de website wordt geproduceerd, de stijl en het ethos van HOLASPAIN behoudt, zodat u altijd van de beste inhoud wordt voorzien.

Schade

HOLASPAIN.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

We attenderen je naast deze Disclaimer ook op de Privacy Policy en Algemene Voorwaarden van HOLASPAIN.nl