Menu

CONTACT

Heb je een vraag of opmerking? Ben je eigenaar van een bijzonder vakantieplekje in Spanje (we zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe adressen!) of zie je misschien kansen om samen te werken? Laat hieronder van je horen en je hoort zo snel mogelijk van ons.

HOLASPAIN TRAVEL LIFESTYLE

  WORK TOGETHER!

  Wij houden ervan om toffe content te creëren voor vakantie-accommodaties en voor Spaans-Mediterraans gerelateerde merken, producten en diensten. Van het schrijven van een mooie online listing op de site tot story telling op social media.

  Geselecteerde adressen betalen een jaarlijkse bijdrage (geen commissies of andere kosten) voor de vermelding en online promoties waar HOLASPAIN voor zorgt. We vertellen je graag meer over dit pakket en het tarief. Ook kan je boeken of producten toesturen die bij de mediterrane lifestyle passen. Wij kunnen er, al dan niet tegen betaling, een review over schrijven op de site en/of op social media.

  Goed te weten is dat we alleen producten, diensten & accommodaties aanbevelen of promoten waarover wij enthousiast zijn en die bij HOLASPAIN passen.

  Heb jij een inspirerende vakantieplek met de WOW-factor? Of heb je een ander idee of fijn product waarom we zeker eens contact moeten? We horen heel graag van je! Vul bovenstaand formulier in of neem contact met ons op via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

  HOLASPAIN e-mail contact info@holaspain.nl

  HOLASPAIN telefonisch contact +31 (0)650 489 077

  HOLASPAIN by MVR Projectmanagement
  KVK 20140105 | BTW NL003600274B69 | BANK NL49 KNAB 0256 7998 30

  Explore. Dream. Discover.

  HOLASPAIN QUOTES

  HOLASPAIN is een initiatief van MVR Projectmanagement. MVR Projectmanagement (Kamer van Koophandel: 20140105). HOLASPAIN is hét travel & lifestyle platform voor iedereen die van Spanje en het Spaanse leven houdt! Je hoeft niet meer verder te zoeken naar hét ultieme vakantieadres in Spanje. Wij selecteerden voor jou de allerfijnste vakantieplekjes (van glamping hotspots tot boutique hotels) en geven je tips en inspiratie.