CONTACT

HOLASPAIN.nl toont een selectie van unieke accommodaties in Spanje. Glamping spots, boutique hotels, de mooiste appartementen, leuke B&B’s en de mooiste vakantiehuizen. Ook hebben we ook een selectie food, boeken en woonaccessoires waarmee je de Spaanse lifestyle in huis kan halen.

HOLASPAIN is altijd op zoek naar nieuwe bijzondere adressen en producten. Heb jij een leuke tip of ben je misschien eigenaar van een waanzinnig vakantieplekje in Spanje die helemaal bij HOLASPAIN pastbijzonder adres in Spanje? Laat iets van je horen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geselecteerde adressen betalen een jaarlijkse bijdrage (geen commissies of andere kosten) voor de vermelding en online promoties waar HOLAPSPAIN voor zorgt.

Ook kan je boeken of producten toesturen die bij de mediterrane lifestyle passen. Wij kunnen er dan, al dan niet tegen betaling, een review over schrijven. 

Heb je vragen of opmerkingen? Of zie je misschien kansen om samen te werken? We horen graag van je.

 

CONTACT

 info@holaspain.nl

HOLASPAIN by MVR Projectmanagent
KVK 20140105 | BTW NL003600274B69 | BANK NL49 KNAB 0256 7998 30

HOLASPAIN contact info@holaspain.nl

Naast de site vol fijne vakantieplekjes in Spanje en lifestyle producten, bieden we ook volop travel inspiratie en tip op Instagram en Facebook! Neem daar zeker ook even een kijkje.