Menu

ABOUT

Hi, welkom bij HOLASPAIN!

Hét travel & lifestyle platform voor iedereen die van Spanje en het Spaanse leven houdt! Zoek niet meer verder naar hét ultieme vakantieadres in Spanje. Wij selecteerden voor jou de allerfijnste vakantieplekjes en geven je tips en inspiratie. Op HOLASPAIN.nl is onze uitgebreide selectie van unieke accommodaties in Spanje te vinden. Glamping spots, boutique hotels en fijne appartementen. Leuke B&B’s en de mooiste vakantiehuizen.

Fijne vakantieaccommodaties

Of je nu een toffe plek voor een city trip naar Barcelona, Madrid of Málaga zoekt of een heerlijke plek voor een family vacay aan de Costa Brava of Costa Blanca, voor elke gelegenheid is iets te vinden op HOLASPAIN. Alle accommodaties hebben iets unieks. Een waanzinnige ligging, een heel fijn interieur of de ruimte die je hebt. De interessante prijs of bijvoorbeeld door enorm gastvrije eigenaren. Neem snel een kijkje, laat je verrassen en inspireren en boek je volgende vakantie!

Lifestyle shop

Naast die fijne adresjes hebben we ook een kleine selectie met food, boeken en woonaccessoires op de site staan waarmee je de Spaanse lifestyle in huis kan halen. Wat denk je van olijfbomen voor op je terras? Of trendy koffers om mee op reis te nemen en de allerlekkerste olijfolie? Of plof je liever op je bank met een boek vol inspiratie? Bestel dan snel één van de travel guides die wij selecteerden. Geen standaard reisgidsen, maar fantastisch vormgegeven boeken die niet misstaan op je koffietafel!

No-nonsense taalcursus

En droom je er al tijden van om Spaans te leren, maar heb je geen tijd of komt het er steeds niet van? Dan hebben wij een hele fijne no-nonsense starterkit Spaans voor jou klaar staan in de shop. Doe mee aan deze 10-dagen challenge en je maakt kennis met de Spaanse taal. Je leert handige things to know voor vakanties, restaurants, shopping en feestjes. Een basis waar je echt iets aan hebt!

Naast directe links naar accommodaties bevat HOLASPAIN affiliate links die, als je erop klikt en je een booking of aankoop doet, ons een kleine commissie uitkeert zonder dat het jou iets extra’s kost. We zullen alleen producten & accommodaties aanbevelen of promoten waarover wij enthousiast zijn en waarvan wij denken dat ze interessant zijn voor jullie.

Tot slot een een tip: volg ons ook op Instagram en Facebook, daar delen we namelijk nog veel meer travel goals en tips!

Enjoy!

“You can´t buy happiness, but you can go to Spain and that´s pretty much the same thing!”

HOLASPAIN QUOTES