Menu
Boutique Hotel

NAVARRA | Aire de Bardenas, design in the middle of nowhere

Design hotel Aire de Bardenas HOLASPAIN Navarra

Afgelegen, industrieel, luxe, weids, design, strak, stoer, clean, hip, woest, blokken, bergen, kisten, open vlaktes…..Hotel Aire de Bardenas! Een te gek design hotel in het ruige Navarra landschap om één of twee nachten te verblijven tijdens je roadtrip door het noorden van Spanje.

Design kubussen

Het industriële speelse ontwerp ziet er kek uit in het surrealistische landschap. Er zijn 10 kamers in het hoofdgebouw en 12 bijzondere kubussen. Allen met een minimalistisch interieur en eigentijds design. Heerlijk zitten is het in de erkers met lekkere kussen met uitzicht over de grote open vlaktes. Droom weg en denk even helemaal nergens meer aan. Een aantal kamers of kubussen hebben een eigen terras met een cool rond open-air bad. Geniet van de opkomende zon of de sterrenhemel in je privé buitenbad.

Burbujas

Overnachten in één van de Burbujas, dat is een hemel vol sterren, het geluid van de natuur, het gefluister van de wind en het opkomen van de zon. In je bubbel staat een gevulde minibar. Er is en douche en badjas en slippers liggen klaar. 

Zwembad en restaurant

Er is een zwembad bij het hotel met uitzicht op de bergen en je kan er werkelijk fantastisch eten in het chique restaurant. Ontbijt en lunch wordt op het terras geserveerd als het lekker weer is. Veel ingrediënten komen uit de moestuin van het hotel. Verser dan vers dus!

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Kamers vanaf € 200 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE