Menu
Boutique Hotel

ALICANTE | Vivood Landscape Hotel, een design paradijs!

Vivood Landscape Hotel, dit is werkelijk een paleisje in de Spaanse regio Alicante. Bij Vivood Hotel (adults only!) overnacht je in alle luxe & design dat compleet geïntegreerd is in de natuur. Op 5 minuten rijden van Benimantell, bij het meer van Guadalest.

Suite, Pool Suite of Premium Pool Suite?

Hier overnacht je in een Suite, Pool Suite of Premium Pool Suite, allemaal geschikt voor 2 personen. Vanuit alle kamers heb je door de kamerhoge ramen een prachtig uitzicht over het ruige landschap en de bergen. De kamers zijn ruim & licht ingericht en hebben een eigen badkamer waar je vanuit de douche kan genieten van uitzicht op de omgeving. Een aantal kamers zijn extra luxe door een eigen terras en een eigen hot tub.

Infinity pool & lounge bar

Het hotel biedt meerdere faciliteiten aan. Zo is er een infinity pool, terrassen met een waanzinnig uitzicht, een restaurant en lounge bar. Geniet van het heerlijke eten in het restaurant of neem een drankje in de bar of op het terras met spectaculair uitzicht. Vivood Landscape hotel is echt het perfecte adres voor een romantisch weekend weg met je geliefde!

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Kamers vanaf € 200 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE