Menu
Boutique Hotel

BARCELONA | Margot House, boutique chique aan de  Passeig de Gràcia 

BARCELONA Hotel Margot House HOLASPAIN

Margot House is een klein boetiekhotel in het centrum van Barcelona. Een meer centrale ligging is moeilijk te vinden, Margot House ligt namelijk in het hart van Passeig de Gràcia, tegenover Gaudí’s Casa Batlló. Het interieur is helemaal van nu, Scandinavisch gecombineerd met Boutique chique. Blank hout, wit, beton, vergrijsde kleuren en hier en een zwarte touch.

Luxe details

Er zijn slechts 9 kamers, met maximaal 18 gasten is het dus een kleinschalig hotel te noemen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en hebben een onopvallende luxe met fijne details. Op de heerlijke bedden liggen Egyptische katoenen lakens van Bassols en dekens van het milieuvriendelijke textielbedrijf Teixidors. En in de badkamer zijn heerlijke handdoeken en badproducten van Alquimia te vinden.

Enjoy!

In de gemeenschappelijke ruimte in Margot House ruimte kan je heerlijk relaxen, wat lezen of iets drinken. En met het uitgebreide ontbijt in de ochtend begint je dag al goed. Geniet lekker!

The Royal Tenenbaums

Maar waar komt de naam eigenlijk vandaan? De oprichters hebben het hotel vernoemd naar de opvallende Margot Tenenbaum uit de film The Royal Tenenbaums. De verfijnde persoonlijkheid van Margot hebben ze in het hotel willen verwerken. Margot House is echt een aanrader als je in het centrum van Barcelona wil verblijven en je toch een beetje thuis wil voelen.

 PRIJS  (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Kamers vanaf € 243 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE