Menu
B&B / Boutique Hotel

ANDALUSIË | Adembenemend mooi boutique B&B Hostal Aljibe in Archidona

Boutique Hostal Aljibe, een oase van rust middenin het historische stadje Archidona, gelegen in het hart van Andalusië. De ideale plek voor iedereen die de gastvrijheid en gezelligheid van een B&B en het luxe gevoel van een hotel zoekt! Bij Hostal Aljibe draait het om de details en dat zie je gelijk al bij binnenkomst, kijk hoe knap de entree. We like big time!

Home away from home

A home away from home, dat zijn de kamers bij Hostal Aljibe. Elke kamer is met veel liefde en oog voor detail ingericht. De sfeer is werelds, met comfortabele meubels, organische materialen en prachtige accessoires. En de verlichting op je kamer is niet zomaar verlichting, maar handgemaakt door de eigenaar – hoe bijzonder is dat!

Ook begrijpen ze hoe belangrijk een goede nachtrust is voor een geslaagde vakantie. Daarom zijn de bedden uitgerust met de meest comfortabele matrassen en het fijnste linnen beddengoed, zodat je elke nacht heerlijk kunt slapen.

Breakfast time!

De dag begin je goed bij boutique Hostal Aljibe. Er staat namelijk een heerlijk ontbijtbuffet met het lekkerste verse brood en lokale producten voor je klaar. En kijk eens hoe prachtig ook deze ruimte er weer uitziet!

Outdoor area

Tot slot de prachtige Andalusische patio, compleet met smaragdgroen zwembad. Een oase van rust in het hart van de historische stad. Begin de dag met een duik in het heerlijke zwembad en na een dag in een van de mooie steden in de omgeving is het de beste plek om af te koelen. Plof na je duik neer in de gezellige zithoeken en geniet van een goed boek, je favoriete drankje of maak een praatje met de andere gasten.

Zie je jezelf hier al genieten tijdens je volgende vakantie? Kijk snel verder en boek jouw favoriete kamer. Have fun!

HOLASPAIN heart picto Travel Inspiration PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Double Patio Room, vanaf € 80 per nacht
  • Double Club Patio Room, vanaf € 85 per nacht
  • Double Deluxe Room, vanaf € 90 per nacht
  • Executive Suite, vanaf € 95 per nacht

HOLASPAIN heart picto Travel Inspiration INFO & BOOKING

HOLASPAIN heart picto Travel Inspiration LOCATIE


Andalusië – B&B – Boutique Hostal – Boutique Hotel