Menu
Boutique Hotel

MADRID | Zo’n kamer van 7 Islas hotel wil je thuis!

HOLASPAIN heeft weer een fijn pareltje in de hoofdstad Madrid gevonden: 7 Islas hotel. Perfect gelegen in de hippe wijk Malasaña en dichtbij de Gran Vía. Een trendy hotel met kunstgalerie en Lobby bar. Lees snel verder!

Studio Kikekeller

De kamers zijn ontworpen door Studio Kikekeller. Wit, zwart en hout is wat je ziet. Je kan kiezen uit de Easy rooms, de Deluxe rooms of een Penthouse met terras. Allemaal zijn ze voorzien van prachtige handgeknoopte tapijten van Gan Rugs en heerlijke toiletartikelen van Malin + Goetz. Vanaf het terras van een van de drie penthouses heb je een geweldig uitzicht over Madrid. 

Koffie in de Lobby bar voor je de stad gaat ontdekken

De Lobby bar is een ontmoetingsplek voor toeristen en locals. Drink er een heerlijke koffie voor je de stad gaat ontdekken. Er zijn ook lekkere sappen en taart. En ook voor lunch en een hapje eten in de avond kan je hier terecht. De Lobby bar is van 11 tot 23 uur open.

Boutique La Feliz Casa

In de lobby van het hotel kan je fijne producten kopen bij Boutique La Feliz Casa. Heerlijk geurende kaarsen, mooie katoenen handdoeken, prachtige houten accessoires voor in je keuken, etc. Allemaal gemaakt van natuurlijke materialen.

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Kamers vanaf € 85 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE

Op zoek naar vliegtickets naar Madrid? Check Tix.nl voor de beste deals.