Menu
Boutique Hotel

COSTA BRAVA | Boho-chic hotel in centrum van Begur

Oohlaalaa wat een te gek boutique hotel in het centrum van het heerlijke plaatsje Begur. Een herenhuis Cubaanse stijl met 10 te leuke kamers. Iedere kamer heeft een eigen stijl. Een fijne combinatie van boho chic, kleur en romantiek. Bekijk snel de foto’s van Hotel Aiguaclara, dan weet je precies wat we bedoelen.

Met liefde

‘Fet amb love’ is het motto van het hotel, ‘gemaakt met liefde’. En dat voel je overal. Ook in het restaurant, waar ontbijt en diner met liefde geserveerd wordt. In de lounge-bar is het ook prima vertoeven, met een munt thee, gin-tonic of mojíto. Liever een iets rustigere omgeving? Speciaal voor gasten van het hotel is er ook een chill-out terras en woonkamer met self-service bar.

Pareltjes langs de kust

Begur ligt in het hart van de Baix Emporda zoals deze regio in Catalonië heet. De meest prachtige baaien en strandjes liggen op maar een paar kilometer afstand van Begur. Sa Riera, Sa Tuna, Aiguablava, Illa Roja, stuk voor stuk pareltjes en met recht de mooiste plekjes van de Costa Brava. Op woensdag is de weekmarkt in Begur, maar ook alle andere dagen van de week is het heerlijk levendig in deze gezellige plaats.

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Kamers vanaf € 81 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE

HANDIG VOOR JE VAKANTIE NAAR BEGUR & DE COSTA BRAVA

Nog een paar handige tips om op en top te genieten van je vakantie in Begur en de Costa Brava.