Menu
Boutique Hotel

BARCELONA | Uniek boutique hotel Brummell

Hotel Brummell Barcelona HOLASPAIN

Zoek jij een uniek en trendy en boutique hotel in Barcelona? Check dan hotel Brummell! Een stedelijke oase, gelegen in de wijk Poble Sec. Poble Sec is een coole wijk in Barcelona op slechts een kwartiertje lopen van het centrum. Een kunstzinnige sfeer, groene pleinen, trendy bars en hippe restaurants.

Boutique hotel met Mediterraanse sferen en design

De 20 design kamers van Hotel Brummell zijn compact, maar allemaal mooi, comfortabel en licht. Met een badkamer met regendouche, fijne badproducten en een verwarmde vloer. Zoek je toch iets meer luxe, neem dan een van de Penthouses met terras en buitendouche. En kies je dan voor het penthouse met uitzicht op Barcelona of op de Montjuïc-heuvel?

Tropisch modernisme

Brummell is een nieuw concept van casual luxury. Minder bling en meer ziel. Ze noemen het zelf “tropisch modernisme”: een magische combinatie van exotische elementen,  nordische stijl en een mediterrane oorsprong. Je ziet een eclectische interieur met internationale invloeden. En de metalen trap op de achterkant van het pand doet je denken aan New York.

Brummell things to do!

Volg een yogales, ontspan in de sauna of neem een duik in het (kleine) zwembad. Geniet van een drankje op de fijne binnenplaats van Brummell. En in Brummell Kitchen staan een fusion van Zuid-Spaanse specialiteiten, favorieten uit de hele wereld en lokale Catalaanse smaken op de kaart. En Barcelona ontdek je natuurlijk op de fiets. Deze kan je huren bij Brummell. Boek snel je kamer via hotelbrummell.com en je krijgt een fiets een halve dag gratis. Dat is nog eens leuk!

HOLASPAIN PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Poolside Classic kamer, vanaf € 92 per nacht incl. ontbijt
  • Brummell Classic kamer, vanaf € 104 per nacht incl. ontbijt
  • Penthouse, vanaf € 128 per nacht incl. ontbijt

 HOLASPAIN INFO & BOOKING

 HOLASPAIN LOCATIE