Menu
Boutique Hotel

SEVILLA | Charmant boutique hotel in historische wijk

Boutique hotel Elvira Plaza Sevilla HOLASPAIN

Sfeervol boutique hotel in het centrum van Sevilla in de gezellige wijk Santa Cruz aan Plaza de Doña Elvira. Een typisch Spaans pleintje met sinasappelbomen, bankjes om in de schaduw uit te rusten en omgeven door een wir war van kleine straatjes. Vanuit het hotel heb je niet alleen een geweldig uitzicht over de Plaza de Doña Elvira, maar ook over de iconische Giralda-toren. En de indrukwekkende kathedraal van Sevilla (een must see!) ligt op slechts 200 meter, net zoals de ingang van het paleis Alcázar. Hotel Elvira Plaza is dus een perfecte uitvalsbasis om de stad te ontdekken tijdens je citytrip naar Sevilla.

Sfeervol wit

Hotel Elvira is in 2012 gerenoveerd en heeft negen heerlijke, lichte kamers. Er is veel gebruik gemaakt van wit: witte muren, fris wit beddengoed, een witte badkamer, etc. Gecombineerd met de authentieke luiken, de houten nachtkastjes en het houten hoofdeind van het bed zijn alle kamers erg sfeervol.

Eten en drinken

Op het dakterras van Hotel Elvira is het ’s ochtends heerlijk vertoeven met een kopje koffie of geniet er ’s avonds van een lekker wijntje. Eten kan je in één van de vele restaurants en tapasbarretjes in Sevilla, maar ook in het hotel. Er is niet 1, maar er zijn zelfs 2 restaurants: Doña Elvira en Vinela.

 PRIJS (kijk hier voor actuele tarieven)

  • Kamers vanaf € 89 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE