Menu
Boutique Hotel

CATALONIË | Een heerlijk boutique hotel… Castell d’Emporda

HOLASPAIN Hotel Castell d Emporda Catalonië

Hotel Castell d’Empordà, een pareltje in Catalonië, niet ver van Girona en slechts 15 kilometer van de kust. Een prachtig hotel in een kasteel voorzien van alle comfort en een wereldse inrichting. 4 sterren, 57 kamers en suites en een landgoed van 12 hectare met een olijfgaard. Hotel Castell d’Empordà  is een ideale plek om te relaxen, te golfen, te wandelen, te fietsen of de beroemde driehoek van Dalí te bezoeken. Wat wil je nog meer!

Dalí Kamers

De Dalí kamers zijn een ode aan Costa Brava’s glamour van de jaren zeventig. In de zeventiger jaren wilde Salvador Dali Castell d’Emporda kopen met zijn kunstwerken. Eigenaar Señor Arpa weigerde en besefte later dat het niet verkopen aan Dali zijn grootste fout ooit was. Vooral omdat Dali’s kunstwerken toendertijd al zeer populair waren.

Kasteel- en Torenkamers

In de authentieke kasteelkamers komen Spaanse historie en hoogwaardige materialen uit de hele wereld samen. De kasteelkamers liggen gunstig, dichtbij het restaurant en de bar en bieden bovendien een prachtig uitzicht over het landschap van de Ampurdàn.

En heb je geen hoogtevrees, dan is overnachten in één van de Torenkamers helemaal te gek. Je geniet er van een echte kasteelsfeer en een waanzinnig 360 graden panorama uitzicht.

Restaurant, bar en zwembad

Het hotel heeft 2 zwembaden, één gelegen naast het Tres Margarit Restaurant en een ander in het Da.Li-gebied. Bij het Tres Margarit Restaurant kan je werkelijk fantastisch lunchen en tot 20 uur een drankje drinken. ’s Avonds kan je genieten van een fantastisch diner in Restaurant Drac. Prachtige klassieke mediterrane gerechten, bereid met verse, lokale seizoensproducten staan op de kaart.

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Kamers vanaf € 200 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE