Menu
Holiday Home

ARAGÓN | Landelijk genieten in een waanzinnige cottage

HOLASPAIN_Cottage Fraga_Aragon

Zoek jij iets in het binnenland van Spanje, maar niet al te ver van de Costa Brava, dan is cottage Fraga misschien iets voor je volgende vakantie! Op 2 uur rijden van Barcelona, gelegen in het plaatsje Fraga in de regio Aragaón, vonden we dit vakantiehuis voor 6-8 personen.

Landelijk

De cottage, van buiten robuust en landelijk, van binnen een combinatie van strak, gezellig en knus. In de grote zithoek is genoeg plaats voor iedereen op de banken en wil je je even afzonderen, dan zijn er nog losse zitjes, zelfs eentje heel cosy rondom een openhaard. Bij de eettafel staan 8 stoelen, zodat je gezellig samen kan ontbijten, eten en spelletjes spelen. Koken doe je in de keuken of je steekt buiten de barbecue aan. Er zijn 2 slaapruimtes en er is een badkamer. 

Fraga? Fraga! 

Wat kunnen we zeggen over Fraga. Het is een klein stadje in de provincie Huesca, in de regio Aragón. Ben je een liefhebber van rust, ruimte en cultuur dan is dit een fijne plek. Monumenten, Romeinse ruïnes en musea, in Fraga is het allemaal te vinden. Verder kan je er heerlijk wandelen en drink een koud biertje of kopje koffie bij de lokale barretjes als je plaatsen in de buurt, zoals Miralsot en Torrente de Cinca, bezoekt. 

“Travel [trav-uh-l] The only thing you buy that makes you richer.”

HOLASPAIN, NOUNS

HOLASPAIN PRIJS (Kijk hier voor actuele prijzen)

  • Cottage Fraga, vanaf € 129 per nacht 

 HOLASPAIN INFO & BOOKING

HOLASPAIN LOCATIE