Menu
Glamping

COSTA BRAVA | Beautiful bungalows op camping Cypsela

Zien deze bungalows Keywest op camping resort Cypsela in Pals er niet super comfortabel uit? Geen verkeerde plek voor je volgende vakantie aan de Costa Brava! Prachtige gelegen tussen de dennenbomen, met een groot terras waar je heerlijk op kan relaxen en niet ver van het brede zandstrand Platja del Racó. 

Cottages waar binnen en buiten één zijn 

Wat deze cottages anders maakt dan reguliere mobile homes zijn de grote raampartijen. Je hebt lekker veel licht en je loopt makkelijk in en uit waardoor binnen en buiten één worden. Binnen zie je een boho chic-stijl, met veel naturel tinten, houtlook en wit. Geen traditionele eettafel binnen, maar een hippe bar bij de keuken. Zo veel leuker! Die eettafel is er uiteraard wel, maar die is buiten op je terras onder de overkapping te vinden. Zin in een siësta of even lekker zonnen? De zonnebedjes staan voor je klaar! 

Stad & strand 

We zeiden het al, het strand is niet ver van de camping, op zo’n 2 kilometer. Maar zeker ook leuk om de vele mooie baaitjes in de nabije omgeving te verkennen. En heb je zin in een dagtripje, dan is Girona een aanrader (30 km). Op 120 km van de camping ligt Barcelona, net wat verder, maar zeker ook leuk om mee te pakken tijdens je verblijf aan de Costa Brava. 

 HOLASPAIN PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Bungalows Camping Cypsela, Cottage Keywest, vanaf € 519 per week

 HOLASPAIN INFO & BOOKING

 HOLASPAIN LOCATIE