Menu
Glamping

COSTA DORADA | Camping? Glamping? Beach resort!

Wat fijn deze bungalows Noa en Thalassa op Tamarit Beach Resort! Noa is nieuw geplaatst in 2020 en super comfortabel. En van cottage Thalassa krijg je bij het zien van de foto’s al direct zin in vakantie. Het resort ligt direct aan het strand en Barcelona is maar een uurtje rijden. Wij pakken onze koffers al! Ga je mee?

Volop keuze

Op camping Tamarit Beach Resort kan je kiezen uit diverse super comfortabele bungalows. Wij lichten Thalassa en Noa en graag even uit, maar ook Lavande en Patio zijn zeker de moeite waard om te bekijken. En zoek je een kampeerplaats, ook deze zijn niet verkeerd op deze prachtige camping!

Comfort cottage Thalassa

Cottage Thalassa is dit jaar vernieuwd en dat is te zien. Wat een heerlijke frisse bungalow met twee slaapkamers en een badkamer. Thalassa behoort tot de Comfort Bungalows, deze zijn ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte.

Premium bungalow Noa

Bungalow Noa hoort bij de Premium Bungalows van de camping. Deze bungalows liggen in de schaduwrijke delen van de camping en zijn ideaal voor iedereen die op zoek is rust en natuur. Ook deze bungalow heeft 2 slaapkamers en een badkamer. En ook hier is het terras top. Wij kunnen eigenlijk niet kiezen tussen de 2 toffe bungalows, jij wel?

Padel, wellness & Barcelona

De ligging van de camping is ideaal. Direct aan het strand met uitzicht op het kasteel Tamarit. Vervelen hoef je je hier absoluut niet. Er zijn volop sportmogelijkheden (probeer ook zeker padel eens een keer!), er is een zwembad, wellness, diverse winkeltjes en restaurants. En een dagje Barcelona, dat op 100 kilometer van de camping ligt, kan natuurlijk niet ontbreken. 

 PRIJS  (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Bungalow Noa, vanaf € 500 per week
  • Bungalow Thalassa, vanaf € 450 per week

 INFO & BOOKING

 LOCATIE


TIP: Heb je zin in een dagje Barcelona tijdens je vakantie aan de Costa Dorada en ben je van plan de highlights van de stad te bezoeken? Bestel dan je tickets alvast vooraf online. Zo hoef je niet in de rij te staan en weet je zeker dat je op de dag van jouw keuze naar binnen kan.