Menu
Glamping

PYRENEEËN | welkom bij Forest Days Glamping!

Je bent meer dan welkom in de Catalaanse Pyreneeën bij Forest Days Glamping. Vier volledig ingerichte witte katoenen tenten staan verscholen in het bos. Forest Days is een belevenis voor natuurliefhebbers en avonturiers die van een beetje luxe houden.

Boutique Bell tent

Je verblijft in één van de mooie bell tenten, met de faciliteiten die je zou verwachten in een boutique hotel in plaats van het midden van een bos. Het king-size bed is voorzien van fris wit katoenen beddengoed en er liggen zachte handdoeken voor je klaar. Een klein gaspitje staat in de tent, zo kan je zelf een lekker kopje koffie of thee maken. Ook daar is trouwens voor gezorgd. Buiten de tent staat handgemaakt tuinmeubilair, maar je boek lees je natuurlijk in één van de hangmatten! Kinderen vanaf 6 jaar zijn trouwens ook welkom. Ze slapen of bij je in de tent of heel cool in hun eigen junior Bell tent.

Het beste ontbijt ever!

Als je wakker wordt staat er werkelijk een fantastisch ontbijt voor je klaar. Heel zachtjes is er een mand met allerlei lekkers klaargezet. Koffie, sapjes, knapperig vers brood, yoghurtjes en allemaal even leuk verpakt.

Charming eco living

Voor een douche moet je naar de Shower shed (het douche schuurtje), maar naar het toilet kan je in je eigen eco-toilet hut. Goed tegen de waterverspilling en heel fijn zeker ’s nachts! De Shower shed is zeker geen armzalig schuurtje. Het is een prachtige badkamer voorzien van een normaal toilet.

The Forest Kitchen

De open air buitenkeuken centraal gelegen op het terrein is door alle gasten van Forest Days te gebruiken. The Forest keuken is uitgerust met een gas-BBQ en een gaskookplaat. Je kan je eigen kookgerei gebruiken of je huurt een volledig gevulde keuken-kit.

In de centrale ruimte bij the Shower Shed staat een koelkast waar je je spullen op kan bergen die je koel wil houden. En heb je zelf niets meegenomen dan kan je in de kleine, maar goed gevulde ‘honesty bar koelkast’ vast iets vinden.

The magic van rivers & lakes en fire & stars

Zin in een verfrissende duik? Loop dan de heuvel af en je komt bij een prachtig klein riviertje met een kleine waterval. In het weekend en tijdens de vakantieperiode zijn hier ook vaak Spaanse families te vinden die er komen picknicken en zwemmen. Op kleine afstand met de auto zijn ook twee grotere meren te vinden.

Bij de open air buitenkeuken wordt ’s avonds een fijn kampvuur aangestoken. Neem plaats op de strobalen die eromheen staan en geniet van de sterrenhemel.

 PRIJS  (kijk hier voor actuele tarieven)

  • Forest Days Bell tent vanaf € 145 per nacht inclusief ontbijt

 INFO & BOOKING

 LOCATIE