Menu
B&B

CATALONIË | Casa Migdia, een lieflijke Bed & Breakfast

HOLASPAIN Catalonië Casa Migdia

Tja, hoe omschrijven we Casa Migdia het beste? Is het een Bed and Breakfast, een klein boutique hotelletje of een Casa rural? Ach, het maakt eigenlijk niet uit. Je kan er heerlijk overnachten, zwemmen in de tuin en lekker eten.

Gerestaureerde pastorie

Casa Migdia is te vinden in Sant Jordi Desvalls, een middeleeuws gehucht op circa 20 minuten van Girona. Het is gevestigd in een oude 18e eeuwse pastorie die gerestaureerd en omgebouwd is tot een heerlijk rustig landelijk B&B hotelletje.

Kies maar uit!

Er zijn 4 slaapkamers, allemaal verschillend ingericht en met een eigen sfeer. La Carmen heeft een eigen terras vol bloemen en planten, een authentiek bad in de badkamer en een vloer met prachtige Marokkaanse tegels. Frida heeft een klein balkon met uitzicht op de tuin en ook een heerlijk authentiek bad op pootjes om te ontspannen.

Paco of Kika?

Paco is een grote kamer met uitzicht op de tuin aan de ene kant en op de binnenplaats aan de andere kant. Ook hier is, naast de douche, weer een fijn bad te vinden. En er is ruimte om een extra bed bij te plaatsen. Kika kijkt uit op de straten van Sant Jordi en de badkamer (met te gekke vloer) kijkt uit op de binnenplaats.

Zwemmen of een potje tafelvoetbal?

Naast de receptie is er een zitkamer (met tafelvoetbal!) voor algemeen gebruik, een eetkamer/restaurant/bar en een heerlijke tuin met zwembad. Als het lekker weer is kan je buiten in de tuin op het terras ontbijten, een drankje drinken of ’s avonds een hapje eten.

Dali!

Sant Jordi Desvalls ligt in het midden van de ‘Dali Driehoek’ met Figueres, Cadaqués en Púbol waar zijn musea en woningen zijn te vinden. Verder zijn de middeleeuwse dorpen, zoals Pals, Peratallada of Ullastret, niet ver van Casa Migdia vandaan en leuk om te bezoeken. En heb je zin in een dagje strand, dan ben je in ongeveer 20 minuten rijden bij de prachtige stranden en baaien van de Costa Brava.

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Kamers vanaf € 89 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE