Menu
B&B

CATALONIË | B&B Can Portell, een kleurrijk paradijs!

HOLASPAIN Catalonie B&B Can Portell 123 Ole

B&B Can Portell is een unieke, kleurrijke Bed & Breakfast in het Catalaanse binnenland. Het huis (de Masia) is van oorsprong een oude boerderij met stallen in de kelder, een hooischuur op zolder en een prachtig stuk land eromheen met een zwembad en veel bomen. Eigenaresse Debbie heeft er een heerlijke plek van gemaakt, vol kunst, kitsch, kleur en gezelligheid. Je voelt je hier direct thuis!

Vrolijk en kleurrijk overnachten

Nog niet zo eenvoudig hoor om hier een keuze te maken! Alle kamers in de Masia zijn namelijk even leuk, kleurrijk en bomvol sfeer. Ga je voor kamer De Blauwe Spiegel met een snufje Mexico, De Zigeunerin waar je ieder moment de flamenco kan dansen of kies je voor De Hooizolder, de voormalige hooiopslag waar je in de kleurrijke kant van de Middeleeuwen waant.

Slapen in de tuin!

Dat kan ook! En hoe! Wat denk je bijvoorbeeld van de Rode Woonwagenweide. Een super sfeervolle authentieke woonwagen gecombineerd met een vintage lichtroze caravan. Ga je liever voor blauw, kies dan de blauwe variant met zachtblauwe vintage caravan. Beide weides hebben een eigen badhuisje compleet met douche, wasttafel en toilet. We hebben het dus niet over camping, maar over glamping! En dan kan je tot slot ook nog kiezen voor een toffe kamer in de paardenstal helemaal achterin de tuin. En ook deze zijn uiteraard weer net zo gezellig en kleurrijk ingericht.

Top tuin, top terras

Op het royale terras geniet je in de ochtend van het ontbijt en in de middag lees je er onder een parasol een boek of drink je een drankje. Wil je helemaal lekker relaxen? Plof dan in de loungeplek (de schaduwrijke patio) op de luie banken of zoek een hangmat op in de tuin.

HOLASPAIN Catalonie B&B Can Portell 123 Ole
Good Food

Bij Can Portell kan je van de vroege ochtend tot aan het diner genieten van lekker eten. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid, gezond ontbijt verzorgd. En om de dag (bij voldoende animo) kan je aanschuiven bij een viergangendiner. De mediterrane keuken wordt gecombineerd met eigen groenten uit de groentetuin, verse vis en biologisch vlees en niet te vergeten de huiswijn in de drie kleuren. Enjoy!

Dagje Girona of op zoek naar het mooiste baaitje van de Costa Brava?

Can Portell ligt in het fraaie binnenland van Catalonië, op een kwartiertje rijden van Girona. De grens met Frankrijk ligt op een half uur rijden en de mooie stranden en baaitjes van de Costa Brava zijn op 30 kilometer afstand te vinden. Een perfecte plek dus om zowel het binnenland als de kust van Catalonië te ontdekken.

HOLASPAIN Catalonie B&B Can Portell 123 Ole

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

 INFO & BOOKING

 LOCATIE