Menu
INSPIRATIE

LESSER-KNOWN SPANISH CITIES

Valencia, Barcelona, Madrid, Sevilla, wat een heerlijke steden voor een stedentrip. Maar wellicht heb ze allemaal al eens bezocht. Tijd om op zoek te gaan minder bekende steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Hieronder vijf verrassende Spaanse pareltjes om op je citytrip lijst te zetten. Have fun en geniet van deze 5 lesser-known Spanish cities!

HOLASPAIN Travel Lifestyle Inspiratie SALAMANCA

Oh ik hou van deze stad waar ik lang geleden een taalcursus heb gevolgd! De waanzinnig mooie Plaza Mayor, de fantastische gebouwen, de oude stadsmuren en de levendige sfeer. Hou je van een studentenstad met een schitterende architectuur, dan moet je zeker een keer naar Salamanca!

HOLASPAIN Travel Lifestyle Inspiratie GRANADA

Nog een aanrader waar ik veel ben geweest: Granada. Er zijn ontelbare mooie pleinen, een prachtige kathedraal, veel historische wijken en uiteraard moet je naar het Alhambra. En oja, geniet vooral ook van alle bars en restaurants!

HOLASPAIN Travel Lifestyle Inspiratie SAN SEBASTIAN

Foodies opgelet! San Sebastian moet op jullie bucketlist, want dit is de beste stad in Spanje om te bezoeken voor het eten. De pinxtos zijn wereldberoemd en de verse zeevruchten en vis fantastisch.

HOLASPAIN Travel Lifestyle Inspiratie ZARAGOZA

Zaragoza is een verrassende stad. Wandel door het historische gebied rond het Goya Museum, bekijk de mooie monumenten, bezoek het middeleeuwse paleis van Aljaferia en ga een hapje eten in één van de vele heerlijke restaurants.

HOLASPAIN Travel Lifestyle Inspiratie SANTIAGO DE COMPOSTELA

Op ontdekking in het Noordwesten van Spanje? Plan een bezoek aan Santiago de Compostela! Slenter over de Mercado de Abastos, bezoek de kathedraal, verwonder je over alle pelgrims en geniet van deze mooie stad.

Op zoek naar een fijne place to stay als je op citytrip naar één van de Spanish cities gaat? Neem een kijkje bij onze selectie accommodaties met de tag ‘stad‘. Enjoy!