Menu
INSPIRATIE

Aanrader: een fietstour tijdens je city trip!

Een fietstour van Bajabikes, dat is fietsen zonder te verdwalen in Barcelona, Sevilla, Malaga, Madrid, Valencia, Cordoba, Bilbao en Granada. Dé manier om deze (en nog meer) te leuke steden te ontdekken. De Nederlandse gidsen laten je op deze sportieve manier kennis maken met de stad en vertelt je alle ins en outs over de hotspots. 

Fietsen in Spaanse steden, kan dat? Jazeker! Wist je bijvoorbeeld dat Barcelona en Madrid allebei ruim 300 kilometer aan fietspaden telt en Valencia ruim 150 kilometer. Er zijn heel veel dagen met zon in Spanje, de kans dat je natgeregend wordt, zoals vaak in Nederland het geval is, is dus klein! 

Highlights, Panorama, Kids of Tapas

Je kan kiezen uit verschillende fietstours. Een Higthlights Fietstour is perfect voor als je een stad voor het eerst bezoekt. De Panoramische Fietstocht is de ideale tour voor als de highlights al hebt gezien en het centrum even achter je wil laten. De Kinderfietstour is er speciaal voor gezinnen met kids die op deze leuke manier de kinderen kennis willen laten met de stad. En wat denk je van een Tapas Fietstocht? Sightseeing per fiets in combinatie met een stop bij een tapasbar. Voor die laatste tour gaan wij! Het aanbod verschilt per stad, kijk dus op de site wat voor de mogelijkheden zijn voor jouw volgende trip. En heb je geen zin om met een groep mee te gaan, dan boek je gewoon een tour met een privégids! 

Het maakt niet uit op welke dag je wil fietsen, de gidsen van Bajabikes staan namelijk zeven dagen per week voor je klaar. Reserveer wel een plekje vooraf, zodat je zeker weet dat er fietsen en een gids beschikbaar zijn.

Ben je enthousiast geworden? Reserveer dan snel een leuke tour!

inspiratie – fietstour – Valencia – Madrid – Málaga – Barcelona – Sevilla