Menu
Holiday Home

COSTA BRAVA | Superleuk vakantiehuis nabij L´Escala

Op slechts 11 kilometer van L´Escala ligt dit leuke vakantiehuis. Gezellig ingericht en met een te fijne buitenruimte. Stad (Girona), natuur (Empordà) en strand (Costa Brava) liggen op de hoek. Een erg leuke plek voor een vakantie met familie of vrienden, want je kan er maar liefst met 11 personen verblijven. Ben je dus op zoek naar een vakantiehuis in Catalonië, bekijk dan deze leuke plek eens!

De woning is verdeeld over drie verdiepingen met grote ruimtes en veel daglicht. Op de begane grond zijn 4 slaapkamers te vinden. Op de eerste verdieping plof je op de bank in de woonkamer, kan je koken en eten bij wat minder weer (anders zit je natuurlijk bij je buitenkeuken!) en kom je nog een slaapkamer tegen.

Aangekomen bij de bovenste verdieping van het huis kan je relaxen in het heerlijke solarium met zitbanken of op het terras. En wil je een spelletje spelen dan staat er een tafelvoetbal voor je klaar. Have fun!

Het zwembad ligt aan de overkant van de straat. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je steeds op en neer moet lopen, want hier is echt alles te vinden. Een heerlijke buitenkeuken, een mega bbq en een grote tafel voor urenlang tafelen. Rondom het zwembad staan ligbedden en loungekussens. En er is zelfs een toilet. Zwemkleding aan, drankjes in de koelkast, spiesjes op de bbq, zo komen wij de dag wel door!

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Home Deco Costa Brava vakantiehuis vanaf € 450 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE

We hebben nog veel meer leuke accommodaties bij de Costa Brava!

Kijk hier voor leuke hotels, B&B’s, glamping spots en vakantiehuizen. Enjoy!