Menu
Glamping

COSTA BRAVA | Van design mobile home tot glamping hotspots op camping Playa Brava

Voor iedereen die zin heeft in een vakantie aan de Costa Brava vonden we te gekke nieuwe mobile homes op camping Playa Brava. Spiksplinternieuw en met een inrichting die thuis ook niet misstaat! Wij zijn helemaal enthousiast! Naast de Playa Brava stacaravan zijn er ook nog heel veel andere mobile homes te vinden en ben jij van team kamperen, dan zijn de Kampoah tenten echt iets voor jou! Kijk snel verder, check de beschikbaarheid en boek jouw volgende vakantie in dit geweldige deel van Spanje. Enjoy!

Design op de camping

Nieuw op camping Playa Brava zijn deze design mobile homes. Beschikbaar met 2 en met 3 slaapkamers. Geen standaard inrichting en kleuren, maar alles helemaal van nu! Een hoge bartafel met krukken, hout kleur in de keuken, een toffe groene bank en naast veel wit ook fijne kleuren op de muren. 

Kampoah glamping hotspots

Zin in een glamping experience pur sang? Dan zijn de Kampoah tenten iets voor jou. Je kan kiezen uit de Kampoah Anza voor 4 personen en de Kampoah Emperador in een uitvoering voor 4 en voor 6 personen.

Koffie & cocktails bij de beach bar

Playa Brava ligt aan een groot, breed strand met fijn zand en een relaxte beach bar. In de ochtend een heerlijke plek voor koffie en later op de dag geniet je van een cocktail met je voeten in het zand. Een paradijsje! En zin om het water op te gaan? De surfschool ligt ook voor de deur van de camping!

Baaitjes, Begur & golfbanen!

De kustlijn in deze omgeving  is  beroemd om de prachtige inhammen, kleine stranden met fijn zand en turquoise ondiepe wateren. Erg leuk zijn dagtripjes naar deze baaitjes in de buurt. Heb je zin in cultuur, shoppen of een markt, dan zijn de plaatsen Begur, Pals, Peratallada en Girona echte aanraders. En voor de liefhebbers van golf zijn er heel dicht bij de camping 2 golfbanen te vinden. Niet alleen op de camping en op het strand is het goed vertoeven, ook in de omgeving is het volop genieten!

PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Mobile Home 2 slaapkamers, vanaf € 1.052,50 per week
  • Mobile Home 3 slaapkamers, vanaf € 1.172,50 per week
  • Kampoah Anza, 4 personen, vanaf € 703,50 per week
  • Kampoah Emperador, 6 personen, vanaf € 642,50 per week

INFO & BOOKING

  • Camping Playa Brava, Pals, Begur
  • Direct aan zee met breed zandstrand
  • Vlakbij prachtige baaien, zoals die van Begur

LOCATIE


Costa Brava – Camping – Glamping – Playa Brava – Pals – Begur – Girona – Emporda