Menu
Glamping

COSTA BRAVA | Design van nu op camping Playa Brava

Voor iedereen die zin heeft in een vakantie aan de Costa Brava vonden we te gekke nieuwe mobile homes op camping Playa Brava. Spiksplinternieuw en met een inrichting die thuis ook niet misstaat! Wij zijn helemaal enthousiast! 

Design op de camping

Nieuw op camping Playa Brava zijn deze design mobile homes. Beschikbaar met 2 en met 3 slaapkamers. Geen standaard inrichting en kleuren, maar alles helemaal van nu! Een hoge bartafel met krukken, hout kleur in de keuken, een toffe groene bank en naast veel wit ook fijne kleuren op de muren. 

Koffie & cocktails bij de beach bar

Playa Brava ligt aan een groot, breed strand met fijn zand en een hippe beach bar. In de ochtend een heerlijke plek voor koffie en later op de dag geniet je van een cocktail met je voeten in het zand. Een paradijsje!

Baaitjes, Begur & golfbanen!

De kustlijn in deze omgeving  is  beroemd om de prachtige inhammen, kleine stranden met fijn zand en turquoise ondiepe wateren. Erg leuk zijn dagtripjes naar deze baaitjes in de buurt. Heb je zin in cultuur, shoppen of een markt, dan zijn de plaatsen Begur, Pals, Peratallada en Girona echte aanraders. En voor de liefhebbers van golf zijn er heel dicht bij de camping 2 golfbanen te vinden. Niet alleen op de camping en op het strand is het goed vertoeven, ook in de omgeving is het volop genieten!

PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Mobile Home 2 slaapkamers, vanaf € 670 per week
  • Mobile Home 3 slaapkamers, vanaf € 970 per week

INFO & BOOKING

LOCATIE