Menu
Appartement

MADRID | Eric Vökel Madrid Suites

De appartementen van Eric Vökel Madrid Suites bevinden zich in een prachtig gerestaureerd gebouw midden in de wijk Malasaña, niet ver van de Gran Vía. Een perfecte plek om Madrid te ontdekken. Madrileense hotspots als Puerta del Sol, Plaza España en het Prado-museum liggen op slechts 10 minuten lopen. Ook in de straat zelf (Calle San Bernardo) kan je je al helemaal onderdompelen in het Spaanse leven en een tapaatje eten en caña (biertje) drinken bij één van barretjes en restaurants.

Eric Vökel

Eric Vökel is geboren in Kopenhagen en zijn leven draait om architectuur en design. Elk van de appartementen is dan ook door Eric zelf ontworpen en ingericht. Zijn stijl is onmiskenbaar: een mix van Scandinavisch design gecombineerd met Mediterrane invloeden.

Lofts en studio’s

De appartementen zijn comfortabel en licht, met veel wit als basiskleur. En er is voor ieder wat wils. Waanzinnige lofts met terrassen, functionele studio’s met slechts een enkele kamer en badkamer of zoek je een comfortabel appartement voor je gezin met twee of meer slaapkamers en twee badkamers? Er zit altijd wel iets voor je bij.

Eric’s Free Corner en Ontbijt Kit

Een verblijf in één van de appartementen is niet zo maar een verblijf, maar een ware Eric Vökel Experience. Er is een receptie voor een persoonlijke ontvangst, maar ook een 24 uurs easy check-in . Er is gratis WiFi, maar ook computers in de lobby die je kan gebruiken. In Eric’s Free Corner vindt je o.a. koffie, thee, suiker, olijfolie en vaatwasmiddel. En boek je via de site van Eric Vökel, dan kan je iedere ochtend genieten van een gratis Ontbijt Kit.

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Appartementen vanaf € 151 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE