Menu
Holiday Home

CATALONIË | Casa rural El Reliquier

El Reliquier is een authentiek vakantiehuis in het historische centrum van Vallfogona de Ripollès. Een perfecte omgeving om te fietsen en te genieten van de rust en de natuur. Zwemmen na het wandelen of fietsen die je in het gemeenschappelijke zwembad.

Vintage chique
Het huis dateert uit 1794 en de oorspronkelijke, rustieke sfeer is bewaard gebleven bij het opknappen van de woning. Maar met de vintage chique inrichting en het gebruik van veel wit en natureltinten zijn het twee fijne eigentijdse woningen geworden. Je voelt je direct thuis.


In het huisje is een eigen keuken, slaapkamer en badkamer te vinden. Geschikt voor 3 personen (twee volwassenen en een kind). Beddengoed en handdoeken liggen natuurlijk voor je klaar.

Vallfogona de Ripollès
Het dorp is niet groot (ongeveer 250 inwoners!), maar er zijn twee restaurants te vinden, met de typische streekproducten van de regio op de kaart. De omgeving van Vallfogona de Ripollès is de perfecte plek om te wandelen of mountainbiken. De Costa Brava en Girona liggen op circa 75 kilometer van El Reliquier, prima om een dagje naar toe te gaan dus

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Vakantiehuis vanaf € 126 per nacht

 INFO & BOOKING

 LOCATIE