Menu
Holiday Home

COSTA BLANCA | Stunning dorpshuis Ca la Vall in Llíber

Brand new en zo mooi! Vakantiehuis Ca la Vall in Llíber. Llíber? Jazeker, niet zo bekend, maar o zo charmant! Een dorp met oude straatjes, authentieke huizen en op slechts 20 minuten afstand van de Middellandse zee. En in één van die smalle straatjes vonden wij het net gerenoveerde Ca la Vall.

Created with love!

De renovatie is met zoveel liefde en smaak gedaan. Authentieke elementen, steen en de houten balken combineren fantastisch met de strakke witte muren en betonnen vloer. En dan de inrichting, zo fraai! De keuken in zwart is helemaal van nu en uiteraard voorzien van alle gemakken. In Spanje leef je natuurlijk veelal buiten, maar op frissere dagen is het binnen ook heel goed vertoeven in Ca la Vall.

Buenas noches!

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met badkamers en-suite en een apart toilet te vinden. Met de fijne bedden, het heerlijke beddengoed en het rustige Llíber garanderen we je een goede nachtrust!

Paradijselijke patio

De kleine binnenplaats van Ca la Vall is een oase van groen. Zoek je de schaduw liever op, dan is de overkapping bij het huis heerlijk. Wil je het echte Spaanse leven ontdekken, maar fraaie badplaatsen als Moraira, Denia en Xàbia (Jáea) vlakbij hebben, dan is vakantiehuis Ca la Vall in Llíber echt een must go!

HOLASPAIN heart picto Travel Inspiration PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Vakantiehuis Ca la Vall Llíber vanaf € 95 per nacht

HOLASPAIN heart picto Travel Inspiration INFO & BOOKING

HOLASPAIN heart picto Travel Inspiration LOCATIE