Menu
Appartement

BARCELONA | DestinationBCN, een verzameling te coole Apartement Suites

Wil je het gevoel hebben om in Barcelona te wonen in plaats van toerist te zijn, verblijf dan in een van de appartementen van DestinationBCN. Ga lekker naar la Boqueria (markt) om lokale spulletjes te kopen en bereidt daarna ‘thuis’ een heerlijke maaltijd. De appartementen van DestinationBCN zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel, praktisch en perfect ingericht. En dat is precies de reden waarom we ze hier aanbevelen! Er zijn 3 losse locaties met ieder 1 suite en 1 herenhuis met 11 suites. De ligging daarvan, in het centrum van Barcelona is ook nog eens ideaal, op slechts drie minuten lopen van Placa Catalunya.

Nederlands creatief brein

Het creatieve brein achter dit fantastische concept is interieurarchitect Anne Nijstad uit Nederland. Ze transformeerde een paar verdiepingen van het historische herenhuis in chique appartementen. 

Goed gevulde keuken & verrukkelijke bedden

De appartementen van DestinationBCN zijn ruim en extreem mooi vormgegeven. Elk appartement (uiteraard voorzien van gratis WiFi) barst van de innovatieve oplossingen qua indeling en heeft één of meer verrukkelijke bedden, een heerlijke woonkamer, dito badkamer en met een beetje mazzel ook nog eens een fantastisch dakterras. De keuken is praktisch en goed gevuld met o.a. thee, koffie, oliën en kruiden. De bedden zijn voorzien van frisse Egyptische katoenen lakens en je kan zelfs kiezen op wat voor kussen je wil slapen!

Hotspots

Voor de beste adressen om te eten, te dansen en te shoppen klop je ook aan bij DestinationBCN, want in elk appartement ligt ook een boekje met zorgvuldig samengestelde adressen waar het op dat moment gebeurt in Barcelona. Heel veel beter dan dit wordt het gewoon niet.

Hebben wij al wel een tip voor je. Want voor de hotspots als de Sagrada Familia Park Güell, Casa Battló en Casa Milá is het slim om vooraf je skip-the-line tickets al online te bestellen. Zo heb je meer tijd voor het terrasje voor of na je bezoek. We like!

 INFO & BOOKING

 LOCATIE