ABOUT HOLASPAIN

Welkom op HOLASPAIN!

Hét travel & lifestyle platform voor iedereen die van Spanje en het Spaanse leven houdt!

Zoek niet meer verder naar hét ultieme vakantieadres in Spanje. Wij selecteerden voor jou de allerfijnste vakantieplekjes! Op HOLASPAIN.nl is onze uitgebreide selectie van unieke accommodaties in Spanje te vinden. Glamping spots, boutique hotels, de mooiste appartementen, leuke B&B’s en de mooiste vakantiehuizen. En echt elke accommodatie is uniek! Door de ligging, een bijzonder interieur, de ruimte, de services die geboden worden, de prijs, de puurheid of door enorm gastvrije eigenaren.

Of je nu een toffe plek voor een citytrip naar Barcelona, Madrid of Malaga zoekt of een heerlijke plek voor een family vacay aan de Costa Brava of Costa Blanca, voor elke gelegenheid is iets te vinden op HOLASPAIN. Neem snel een kijkje, laat je verrassen en inspireren en boek je volgende vakantie!  

Ook hebben we ook een selectie van food, boeken en woonaccessoires op de site staan waarmee je de Spaanse lifestyle in huis kan halen. Wat denk je van olijfbomen voor op je terras, trendy koffers om mee op reis te nemen en de allerlekkerste olijfolie? Of plof je liever op je bank met een boek vol inspiratie? Bestel dan snel één van de travel guides die wij selecteerden. Geen standaard reisgidsen, maar fantastisch vormgegeven boeken die niet misstaan op je koffietafel!

Naast directe links naar accommodaties bevat HOLASPAIN affiliate links die, als je erop klikt en je een booking of aankoop doet, ons een kleine commissie uitkeert zonder dat het jou iets extra’s kost. We zullen alleen producten & accommodaties aanbevelen of promoten waarover wij enthousiast zijn en waarvan wij denken dat ze interessant zijn voor jullie. 

Tot slot een een tip: volg ons ook op Instagram en Facebook, daar delen we namelijk nog veel meer travel goals en tips!

Enjoy!

HOLASPAIN by MVR Projectmanagent

KVK 20140105 | BTW NL003600274B69 | BANK NL49 KNAB 0256 7998 30