Can Serai Ibiza HOLASPAIN.nl

IBIZA | Can Serai, fantastische villa in Ibiza stijl

Can Serai is een heerlijk huis met een typische Ibiza stijl. Can Serai ligt in Cala Carbo aan de zuidwestkust van Ibiza en heeft een uitzicht op de magische rots Es Vedra. Het strand is lekker dichtbij, op 50 meter van de villa zijn trappen naar het strand.

 

Ibiza stijl

Het huis is prachtig ingericht in een mediterrane stijl. In de kamer een grote ingebouwde bank met veel kussens, mooie lampen, luxe gordijnen, kleurrijke vloerkleden. De royale keuken is voorzien van alle gemakken en in de koelkast zitten al wat heerlijke verrassingen bij aankomst.

Heerlijk huis voor 6

Can Serai is geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan er 2 zich in het huis bevinden en 1 in het gastenverblijf. En met 3 badkamers (1 in het gastenverblijf) hoef je nooit lang te wachten.

Geniet van de details

Niet alleen binnen is aan ieder detail gedacht, ook buiten is het een paradijs. Het prachtige smaragdgroene zwembad is omgeven door een houten zonneterras met heerlijke ligstoelen. Er is een buitenkeuken met barbecue en een gezellige eettafel.

Fijne plek

Can Serai ligt dicht bij Sant Josep, Cala Jondal en andere prachtige stranden. Het strand van Cala Carbo (met 2 restaurants) ligt op 5 minuten loopafstand van de villa. Een fijne plek om te vertoeven dus. Verblijf je liever aan een andere kant van het eiland? Geen probleem, Harissa Villas biedt prachtige villas op heel Ibiza aan.

  PRIJS

Neem voor actuele prijzen contact op met Harissa Villas

 INFO, BOOKING & CONTACT

 info@harissavillasibiza.com  |   (+34) 971 808 178  www.harissavillasibiza.com/villas/can-serai

 

 ADRES 

Harissa Villas – Can Serai | Cala Carbo | Ibiza | Spanje