HOLASPAIN VAKANTIEHUI COSTA BLANCA_Villa Viva la Vida_Moraira

COSTA BLANCA | Ibiza-style villa in Moraira voor 8 personen 

Deze fijne villa met Ibiza sfeer is te vinden in het dorpje Moraira aan de Costa Blanca. Groots van binnen en groots van buiten. De perfecte plek voor je volgende vakantie met familie of vrienden.

De villa inside
In de villa kan je met 8 personen verblijven, er zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers. In de woonkamer staat een lekkere bank en er is een gezellige leeshoek. In de keuken kan je aan de bar je koffietje drinken en aan de grote eettafel een hapje eten of een spelletje doen als het buiten wat frisser is.

De villa outside
In is het niet fris dan ben je vast en zeker de hele dag buiten te vinden. Want dat  zwembad met ligbedden ziet er wel heel aantrekkelijk uit. En wat denk je van de eettafel onder de overkapping en de overdekte loungehoek? En ‘s avonds is het hier helemaal magisch, met de verlichting aan waan je je echt in een paradijs. 

Moraira 
Moraira ligt aan de Costa Blanca en heeft een prachtige kust met allemaal kleine strandjes. Naast relaxen op het strand kan je heerlijk wandelen in de omgeving. En ook voor golf, tennis, surfen, zeilen en duiken ben je hier op de juiste plek. Op ontdekking in de omgeving? Ga dan een dagje naar Calp (30 minuten) of Benidorm (40 minuten). En vergeet ook Javea, ten noorden van Moraira, niet, dat is ook absoluut een aanrader. Klik snel op de onderstaande linkjes en kijk of deze fantastische vakantievilla in Moraira nog vrij is tijdens jouw vakantie! 

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Moraira Villa Viva la Vida | 8 personen| vanaf € 223 per nacht

 

 INFO & BOOKING

Villa Moraira Viva la Vida 

 

 ADRES 

Vakantievilla Viva la Vida | Moraira | Alicante | Spanje