El Reliquier HOLASPAIN.nl

CATALONIË | Casa rural El Reliquier

El Reliquier is een prachtig landhuis in het historische centrum van Vallfogona de Ripollès. Het huis bestaat uit 2 woningen, die je apart kan huren. Op zoek naar meer slaapplaatsen? Dan huur je het hele huis af! Er is een gemeenschappelijke entree en een tuin met zitjes, ligbedden, bbq en een fijn zwembad.

Vintage chique
Het huis dateert uit 1794 en de oorspronkelijke, rustieke sfeer is bewaard gebleven bij het opknappen van de woning. Maar met de vintage chique inrichting en het gebruik van veel wit en natureltinten zijn het twee fijne eigentijdse woningen geworden. Je voelt je direct thuis.

Casa Abril
In Casa Abril kan je met 7 personen verblijven (4 volwassenen en 3 kinderen). Er zijn twee slaapkamers, een kinderkamer (met stapelbed) en een badkamer. In de woonkamer een lekkere openhaard en er is natuurlijk een keuken. Beddengoed en handdoeken liggen voor je klaar.

Casa Bruna
Casa Bruna woning is een charmant studio appartement met een eigen keuken en badkamer en geschikt voor 3 personen (twee volwassenen en een kind). Ook hier liggen beddengoed en handdoeken natuurlijk voor je klaar.

Vallfogona de Ripollès
Het dorp is niet groot (ongeveer 250 inwoners!), maar er zijn twee restaurants te vinden, met de typische streekproducten van de regio op de kaart. De omgeving van Vallfogona de Ripollès is de perfecte plek om te wandelen of mountainbiken. De Costa Brava en Girona liggen op circa 75 kilometer van El Reliquier, prima om een dagje naar toe te gaan dus

 

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Casa Rural El Reliquier | vanaf € 134 per nacht 

 

 INFO & BOOKING

 Casa Rural El Reliquier

 

 ADRES 

El RELIQUIER | Vallfogona de Ripollès | Girona | Spanje