Lifestyle HOLASPAIN.nl Ibiza style interior details

LIFESTYLE | Haal het Ibiza gevoel in je eigen huis

Worden jullie ook zo gelukkig van een vakantie in een fijn gestyled vakantiehuis, van het drinken van een drankje in een prachtige chiringuito en ‘s avonds een hapje eten in een bohemian restaurant? Hoe lekker zou het zijn als je die sfeer ook thuis kan creëren? We verzamelden een paar leuke items voor je waarmee je je huis om kan toveren voor een ultieme staycation.

.

Twee toffe woonaccessoires zijn van het Spaanse woonmerk Kave Home. Ken je het merk al? Op Furnlovers vertellen ze er wat meer over. Eén van de twee items om de Ibiza-look bij je thuis te creëren is een rond jute vloerkleed. Het leuke van dit exemplaar is dat het gecombineerd is met veelkleurig katoen. Geeft net die extra bohemian touch aan je interieur. Kave Home heeft ook mooie schilderijen. Onder andere op canvas, maar wij kozen voor dit schilderij in blauwtinten op hout. Geeft je gelijk een lekker mediterraans beach gevoel. /span>

.

Ben jij van een wat strakkere wanddecoratie, dan is een print in een zwarte lijst iets voor jou. Wat denk je van deze Ibiza poster met daarop de coördinaten van het eiland? Veel plezier met het inrichten van je eigen Ibizia boutique staycation!