Lifestyle Books Lonely Planet Wijnroutes Europa HOLASPAIN.nl

BOOKS | De mooiste wijn(streken) van Spanje, en Europa!

Lonely Planet Wijnroutes Europa is een aanrader voor iedereen die van wijn, Spanje & reizen houdt! Naast 7 prachtige routes door Spaanse wijnstreken staan er nog 33 pareltjes in de rest van Europa in. Compleet met tips waar je goed kan overnachten, activiteiten, eten en wijnproeven. Helemaal HOLASPAIN-proof dus! šŸ˜‰

.

De 40 routes in Lonely Planet Wijnroutes Europa zijn zeer gedetailleerd. Je ontmoet de wijnmakers van de beste lokale wijnhuizen en hun tradities aan de hand van de plaatselijke wijn. En vergeet de prachtige foto’s niet. Je krijgt direct zin om op pad te gaan.

.

Spanje is Ć©Ć©n van de belangrijkste wijnproducenten van de wereld. Maar velen weten niet dat er zoveel meer is dan alleen de bekende La Rioja wijnstreek. Deze gids neemt je mee naar geheime pareltjes en wijngaarden in Jerez, El Bierzo, Priorat, Mallorca, Ribero del Duero, Rais Baixas en natuurlijk La Rioja.

.

Lonely Planet Wijnroutes Europa is een heerlijk cadeau voor jezelf. Plof op de bank met een goed glas wijn en droom lekker weg. En het is natuurlijk hĆ©t perfecte cadeau voor liefhebbers, kenners Ć©n iedereen die graag wat meer wil weten over wijn en eens een bijzondere Spaanse wijn wil proeven. 

.

Salud!

.