Menu
B&B / Holiday Home

ANDALUSIË | Kom naar relax hub La Kookaburra

La Kookaburra is calling! Om te ontsnappen aan het gewone en het buitengewone te ontdekken. Relax hub La Kookaburra is de perfecte plek voor een retreat of voor een co-living experience & workation. Een aanrader voor iedereen die wil delen, groeien en verbinding wil maken.

Het Kookaburra team

Owners Cees & Anna verhuisden in 2018 naar Spanje en runden 4,5 jaar lang runden een glamping resort in de bergen van Alicante. In 2022 vervolgden ze hun reis en vonden ze deze prachtige villa in Andalusië die ze La Kookaburra (de lachende vogel) noemden. De perfecte plek voor de retreats die ze organiseren en ideaal voor het realiseren van het nieuwe travel concept: co-living!

Persoonlijke ontwikkeling, natuur & luxe

Cees en Anna geloven dat persoonlijke ontwikkeling het beste tot uiting komt in een prikkelarme omgeving omringd door al het moois dat moeder natuur schept. Als je deze elementen combineert met een bepaald niveau van luxe, faciliteer je de juiste hoeveelheid ruimte voor iemand om zich over te geven en te focussen op zijn/haar eigen proces.

De villa is gelegen in de spectaculaire omgeving van de Barranco Blanco; een verborgen parel met kristalhelder water en een grote verscheidenheid aan flora en fauna. De faciliteiten van de villa zijn top en de vers bereide maaltijden zijn very Instagrammable!

Kamers in boetiekstijl

Cees en Anna willen dat je je thuis voelt als je in de villa verblijft. Daarom besteden ze graag aandacht aan details, zoals zachte handdoeken, ecologische doucheproducten en gezellige zithoekjes. De kamers zijn op een minimalistische manier gestileerd en zijn zowel warm en welkom als kalm en stil. Hierdoor is er genoeg ruimte voor jouw persoonlijke sfeer en proces.

Er is ruimte voor maximaal 10 personen in villa. De ruime vierpersoonskamer heeft een gedeelde badkamer met toilet en douche. Dan zijn er nog twee deluxe tweepersoonskamers met een eigen toilet en een gedeelde badkamer met douche en één luxe tweepersoonskamer met een eigen badkamer met toilet, douche en bad. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de bergen. Geniet, relax en ontspan!

Fit, fun & relax!

Villa La Kookaburra is niet alleen een relax hub, het is ook een relax paradise! Wat denk je van yoga op het terras met uitzicht op de bergen? Of van mediteren onder de Balinese pergola en ontspannen in de jacuzzi? Of ga je liever voor een verfrissende duik in het overloopzwembad of een workout met de barbles en dumbbells die voor je klaarliggen? Op ontdekkingstocht in het natuurreservaat? Ook dat kan. De rivier en waterval liggen op 5 minuten loopafstand.

 PRIJS

  • Kijk hier voor Co-Living opties en mogelijkheden
  • Check hier de details voor de verschillende Retreats

 INFO & BOOKING

 LOCATIE


Andalusië – B&B – Holiday home – Co-Living – Retreats – La Kookaburra – HOLASPAIN