Menu
Holiday Home

COSTA BLANCA | Te gek townhouse in Altea

COSTA BLANCA_HOLASPAIN_ Vakantiehuis San Vincent Altea

In Altea vonden we deze bijzondere plek: vakantiehuis San Vicent. Een appartement dichtbij het centrum met een zonnig dakterras. Vanuit het appartement rol je zo het strand op (500 meter) voor een heerlijke dag in de zon. En plenty gezellige restaurants en cafés zitten om de hoek. 

Trendy en gezellig! 

Op de eerste etage is de woonkamer en keuken te vinden. De inrichting is te gek. Een kekke gele bank, blauwe stoeltjes, een tof vloerkleed en een gouden kroonluchter. We love it! De eettafel is trendy zwart met daarbij rotan stoeltjes die je thuis ook wel zou willen hebben. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Perfect dus voor 6 personen. En die badkamers, die zijn ook zo mooi en komen zo uit een woonmagazine. Marmer, zwarte douchecabine, gouden kranen, ronde spiegel. 

Dakterras met buitendouche en loungebank 

Je kan ook lekker naar buiten. Op het dakterras staat een lekkere loungebank, 2 zonnebedden en een buitenkeukentje. Afkoelen doe je onder de buitendouche. Geniet met een wijntje in je hand op de loungebank van het prachtige uitzicht over de omgeving. 

HOLASPAIN PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Vakantiehuis San Vicent (6 personen), vanaf € 150 per dag 

HOLASPAIN INFO & BOOKING

HOLASPAIN LOCATIE