Menu
Holiday Home

COSTA BLANCA | La Finca del Olivar, weer een droomplek in Jávea!

La Finca del Olivar, weer een pareltje van de eigenaren van Hidden Villa Javea. Van een oude olijfboerderij hebben ze een droom van een vakantievilla gemaakt. De oorspronkelijke, stoere architectuur vormt de basis van de Finca, die omringd wordt door een tuin met imposante olijfbomen. Echt een super plek om te genieten van een vakantie in stijl met familie of vrienden.

Paradijs

Je hoeft alleen maar naar de foto te kijken om te weten dat je hier enorm gaat genieten. Naast het te gekke zwembad voor een verkoelende duik is er een hottub en heerlijke buitendouche te vinden. Fijne zonnebedden staan voor je klaar en zoek je de schaduw liever op dan zijn er parasols en overdekte terrassen waar je kan relaxen en loungen.

HOLASPAIN Holiday Home La Finca del Olivar JAVEA_Costa Blanca
Buiten is binnen

We laten zo wat fijne foto’s van binnen zien, maar kijk nog even naar deze plaatjes van buiten. Koken kan in huis, maar ook in de overdekte buitenkeuken. Net zoals eten, wat denk je van het ontbijt aan de lange tafel en tapas bij de loungebanken?

Interior-lovers

La Finca del Olivar is niet alleen buiten enorm knap, ook binnen is het een walhalla voor interior-lovers. De stoer gestucte wanden, grote ramen en betonnen vloer combineren mooi met de authentieke balken in het plafond. Boho-stijl lampen en accessoires matchen vervolgens weer heel tof met strakkere en design meubels.

Zalige bedden & zachte handdoeken

In de finca is plaats voor 8 personen. Er zijn 4 slaapkamers met zalige bedden en badkamers waar zachte handdoeken en de fijnste badproducten van Marie Stella Maris voor je klaar staan.

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • La Finca del Olivar, prijzen per week
    Low season € 1.750 | Mid Season € 2.250 | High season € 3.125 | Peak season € 3.925

 INFO & BOOKING

 LOCATIE