HOLASPAIN Valencia Hotel Hospes Palau de la Mar

Valencia | Vier sterren overnachting in Hospes Palau de la Mar

Van buiten een statig 19de eeuws herenhuis, van binnen één van de coolste en modernste hotels van Valencia. Hotel Hospes Palau de la Mar is een prachtig boutique hotel in het centrum in Valencia. Gelegen aan de rand van de oude stad, in de wijk Eixample waar het heerlijk shoppen is in de vele designer winkels en kleine boetiekjes.

Ondanks dat er maar liefst 66 kamers zijn voelt Palau de la Mar toch als een intiem stadshotel. De kamers zijn minimalistisch ingericht. Kraakhelder wit wordt gecombineerd met strak donkerbruin. Naast een restaurant en lounge waar je kan genieten van een hapje en een drankje, kan je je heerlijk laten verwennen in de Spa. Neem in verkwikkende duik in het zwembad, ontspan in de jacuzzi of boek een gezichtsbehandeling of body massage.

Tip: ga in maart naar Valencia tijdens het Las Fallas straatfestival. Praalwagens, fallera’s, mascletas… oftewel Las Fallas! Het grootste en bekendste feest van Valencia. Elk jaar komen er duizenden bezoekers van over de hele wereld naar de stad om dit fantastische, maar ook bizarre evenement mee te maken. Boek dus wel op tijd een kamer!

En dan nog een leuke tip. Hotel Hospes Palau de la Mar ligt namelijk ook dichtbij de Jardin del Turia, de tuinen van Turia en dat is een fantastische plek om hard te lopen! De Turia was vroeger een rivier die dwars door de stad stroomde, maar door de vele overstromingen is de rivier omgeleid. De drooggelegde rivierbedding van maar liefst 10 km lang is nu een prachtig park met mooie tuinen, fonteinen en sportveldjes. The place to be dus voor joggers, bootcampers en wandelaars!

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Hotel Hospes Palau de la Mar | kamers vanaf € 130 per nacht 

 

 INFO & BOOKING

 Hotel Hospes Palau de la Mar

 

 ADRES 

Hotel Hospes Palau de la Mar | Avinguda de Navarro Reverter, 14 | Valencia | Spanje