HOLASPAIN Hotel Prinsotel La Dorada Mallorca

MALLORCA | Geniet van een appartement & hotel in één bij La Dorada

Prinsotel La Dorada is rustig gelegen op het Spaanse Mallorca. Met een paar minuten lopen sta je op het strand en in de buurt zijn leuke restaurantjes te vinden. Voor betaalbare luxe ben je hier op het juiste adres.

Balineesbed & prive zwembad
La Dorada is een aparthotel, en daar houden wij van! Lekker je eigen appartement en het comfort van een hotel. Je kan kiezen uit verschillende appartementen, van Family en Select tot Deluxe en Royal Terrace. Wat denk je van een prive terras met balineesbed, mini zwembad, buitendouche en ligbedden? Wie gaat er mee? 

Groene tuin en helderblauwe zee
Het complex bestaat uit een aantal losse gebouwen rondom een mooi aangelegde tuin met veel groen en het zwembad. Heel fijn is de handdoek service bij het zwembad, iedere dag schone handdoeken, hoe fijn is dat! Het strand is te bereiken door de straat over te steken en is mooi schoon met fijn zand en een helderblauwe zee. 

Op pad
Met de bus ben je in 10 minuten in het oude stadje Alcudia. Met in het oude centrum gezellige restaurantjes en een moderne haven. Er wordt ook veel gefietst in de omgeving en naast het hotel lig een natuurpark, ook leuk om te bezoeken.

  PRIJS

Kijk op de site voor actuele tarieven van alle kamers en appartementen

 

 INFO, BOOKING & CONTACT

 Hotel Prinsotel La Dorada Mallorca

 

 ADRES

Hotel Prinsotel La Dorada | Playa de Muro | Mallorca |  Spanje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.