Only You Hotel Madrid HOLASPAIN.nl

MADRID | Only YOU Boutique, hotel of paleis?

Wil jij wel eens verblijven in een gerenoveerd stadspaleis uit de vroege negentiende eeuw? Boek dan snel een kamer in Only YOU Boutique Hotel in Madrid. Een fantastisch boetiekhotel met 4 sterren met een perfecte ligging: midden in het hart van de trendy wijk Chueca.

 

Chic en comfortabel

Je krijgt de indruk dat je in een 5-sterrenpaleis verblijft, maar je voelt je er snel thuis. Er zijn 70 kamers, niet erg groot, maar chic, sfeervol en comfortabel ingericht. Wat denk je van een heerlijke regendouche, donzen dekbedden en 100% katoenen zijden dekbedovertrekken.

 

YOUnique Lounge & Restaurant

Zin om een drankje te drinken? Dat kan in de prachtige YOUnique Lounge, maar ook in El Pardrino: de bar gevestigd in een oude boekhandel in het hotel. En ook voor lunch of diner hoef je het hotel niet te verlaten. Het YOUnique restaurant ziet er niet alleen fantastisch uit, je kan er ook heerlijke gerechten van de fusion kaart kiezen of je laten verrassen door een menu van de chef.

Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document.

 

Eigentijds concept

Een leuk weetje is dat het Only YOU hotel tot de Palladium Hotels Group behoort.  Palladium heeft zijn hoofdkantoor op Ibiza en exploiteert bijvoorbeeld ook Ushuaïa, hét feesthotel van Ibiza. Ze weten dus wat te doen om een goed concept neer te zetten. Met Only YOU Boutique hebben ze Madrid verrijkt met een prachtig klassiek, maar eigentijds stadshotel.

  PRIJS

Tweepersoonskamer| vanaf € 200 | kijk hier voor actuele prijzen

 

    INFO & BOOKING

 Only You Boutique Hotel Madrid

 

 ADRES 

Only YOU boutique hotel Madrid | Calle Barquillo | Madrid| Spanje