HOLASPAIN Andalusie Golf Hotel Iberostar Royal Andalus

ANDALUSIË | Ga je mee naar golf paradijs Royal Andalus?

Heb je zin in een heerlijk relaxte golf vakantie? Kies dan voor hotel Iberostar Royal Andalus gelegen in bijna het meest zuidelijkste punt  van Spanje. Royal Andalus is een heerlijk Golf Resort met het zandstrand van La Barrosa direct voor de deur en op 10 minuten rijafstand van het gezellige stadje Chiclana de la Frontera. Tegenover het hotel liggen de golfbanen en bij het hotel zijn zwembaden, een groot terras en een spa te vinden. Je hoeft het resort eigenlijk niet te verlaten om een ideale vakantie te beleven.

Genieten; op je kamer, de golfbaan, bij het zwembad, op het strand & in de Spa!
Er zijn ruim 400 kamers te vinden in het hotel. Licht van kleur en ruim opgezet en met een klein terrasje op het balkon. Je kan kiezen voor een kamer met zicht op zee, op de tuin of op de golfbaan. Wat betreft eten en drinken kan je kiezen voor verblijf op basis van enkel logies en ontbijt, voor half of volpension en zelfs All Inclusive is mogelijk. Zie jij jezelf hier na een fijne dag op de golfbaan ook al genieten aan het zwembad of op het strand? Of kies je voor een heerlijke behandeling of massage in de Spa? 

Golfparadijs
Het hotel is naast de golfclub van Novo Sancti Petri gelegen. Ideaal voor de echte golfliefhebber, want deze golfclub biedt maar liefst 36 zalige holes! De twee 18 holes golfbanen van Novo Sancti Petri behoren tot de mooiste golfbanen van Andalusië. Twee verschillende banen die er beide schitterend bijliggen, de fairways zijn als een tapijt en de greens zijn als een biljartlaken zo mooi en strak! In de directe nabijheid zijn nog meer zeer fraaie golfbanen te vinden. Op 4 kilometer van het hotel ligt bijvoorbeeld de baan Sancti Petri Hills, een wat kortere baan maar ook zeker een uitdaging.

 

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Kamers vanaf € 123 per nacht

 

 INFO & BOOKING

  Iberostar Royal Andalus

 

 ADRES 

Hotel Iberostar Royal Andalus | Chiclana de la Frontera | Cádiz | Spanje