Margot House Barcelona HOLASPAIN.nl

CATALONIË | Margot House voelt als thuis in Barcelona

Margot House is een klein boetiekhotel in het centrum van Barcelona. Een meer centrale ligging is moeilijk te vinden, Margot House ligt namelijk in het hart van Passeig de Gràcia, tegenover Gaudí’s Casa Batlló. Het interieur is helemaal van nu en met Scandinavische inspiratie. Veel wit, blank hout, beton, vergrijsde kleuren en hier en daar wat planten.

 

Luxe details

Er zijn slechts 9 kamers, met maximaal 18 gasten is het dus een kleinschalig hotel te noemen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en hebben een onopvallende luxe met fijne details. Op de heerlijke bedden liggen Egyptische katoenen lakens van Bassols en dekens van het milieuvriendelijke textielbedrijf Teixidors. En in de badkamer zijn heerlijke handdoeken en badproducten van Alquimia te vinden.

 

Enjoy!

In Margot House is een receptie met winkeltje te vinden en een gemeenschappelijke ruimte. In deze ruimte kan je relaxen, wat lezen of iets drinken. Naast de gemeenschappelijke woon-eetkamer grenst de open keuken met een honesty bar.

 

The Royal Tenenbaums

Maar waar komt de naam Margot House eigenlijk vandaan? De oprichters hebben het hotel vernoemd naar de opvallende Margot Tenenbaum uit de film The Royal Tenenbaums. De verfijnde persoonlijkheid van Margot hebben ze in het hotel willen verwerken. Margot House is echt een aanrader als je in het centrum van Barcelona wil verblijven en je toch een beetje thuis wil voelen.

  PRIJS

Kamers vanaf € 191 | inclusief ontbijt | kijk hier voor actuele prijzen

 

 INFO & BOOKING

 Margot House

 

 ADRES 

Margot House | Passeig de Gràcia | Barcelona | Spanje