Praktik Bakery Barcelona HOLASPAIN.nl

CATALONIË | Barcelona’s Praktik Bakery

Stel je eens voor, wakker worden met de geur van vers gebakken brood! Ontdek ‘s werelds eerste hotel met bakkerij:  Hotel Praktik Bakery! Je ontbijtje was nog nooit zo lekker! En in dit leuke hotel zijn de kamers ook nog eens fijn geprijsd.

 

Perfecte ligging

Praktik Bakery bevindt zich in een klassiek gebouw ​​midden in het hart van de beroemde wijk Eixample. Het hotel ligt op slechts 100 meter van de Paseo de Gracia met de karakteristieke gebouwen, luxe winkels, en het beroemde La Pedrera, één van Gaudi’s projecten. Een prima plek dus om de stad te verkennen.

 

Geniet van een lekkere stortdouche

Alle kamers hebben een minimalistische stijl. Wit hout en keramiek worden gecombineerd met natuurlijk hout en warme tinten. In de badkamer fris blauwe keramische mozaïeken en een lekker krachtige regendouche. En na de verfrissende douche plof je heerlijk in je king-size bed. Voor gezinnen (max. 4 personen) kan er een familiekamer gecreëerd worden.

 

Top place to be

Hotel Praktik Bakery is in 2014 geopend en echt iedereen is er laaiend enthousiast over. Volgens Wallpaper is het één van de beste stedelijke hotels in de wereld, New York Times vindt het hotel een echte aanrader en volgens de Architectural Digest is het één van de beste boutique hotels. The place to be dus voor je citytrip Barcelona!

  PRIJS

Prijzen vanaf € 83 in het laagseizoen. Kijk hier voor actuele tarieven.

 

 INFO & BOOKING 

  Hotel Praktik Bakery

 

 ADRES

Hotel Praktik Bakery | Calle Provençal | Barcelona | Spanje