HOLASPAIN Hotel Barcelo Imagine Madrid

MADRID | Hotel Barceló Imagine: muziek & rooftop pool & bar!

In het noorden van Madrid, op een paar minuten lopen van Plaza Castilla in het district Chamartín staat Hotel Barceló Imagine. Gebouwd in een avant-gardische stijl combineert het hotel kunst, muziek en een majestueuze moderne stijl.

 

Muziek
Muziek is het centrale thema in het hotel. Overal komt het terug, van de gouden schijven bij de liften en de naam van elke verdieping op een gigantische vinylplaat tot elektrische gitaren aan de muur en een piano in de lobby.

Kamers
De 126 kamers en suites zijn helderwit met houten vloeren, fris wit beddengoed en stoelen en banken in turquoise en nachtblauw. Het muzikale thema komt overal subtiel terug. Boek je een suite op de eerste verdieping, dan geniet je van een groot prive terras met ligbedden. We like big time! 

 

Rooftop
Het dak is een feestje! Je vindt er het royale zwembad met heerlijke ligbeden en een fantastische Sky Lounge. Vanaf deze stijlvolle rooftop bar heb je een panoramisch uitzicht over de stad en is de perfecte plek om met een drankje naar de zonsondergang te kijken.  

 

Charmatín
Hotel Barceló Imagine ligt op 5 minuten lopen van het treinstation van Chamartín en op 15 minuten rijden van Terminal 4 van de airport. Het district Chamartín waar het hotel staat is één van de meest exclusieve van Madrid. Het bestaat uit karakteristieke wijken als Nueva Espana, Prosperidad en El Viso.  Chamartín ligt op ongeveer 20 minuten (met de metro) van het stadscentrum. Combineer jij je citytrip naar Madrid met een bezoek aan een voetbalwedstrijd van Real Madrid, dan is dit de perfecte locatie. Het Santiago Bernabú-stadion ligt niet al te ver van het hotel. 

 

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Kamers vanaf € 78

 

 INFO & BOOKING

Hotel Barceló Imagine Madrid

 

 ADRES 

Hotel Barceló Imagine | Calle Agustin de Foxa 32 | 28036 |  Madrid | Spanje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.