Menu
Glamping

ANDALUSIË | The NomadXperience, glamping paradise!

Glamping lovers opgelet! Aan de voet van de Sierra Nevada, op slechts 20 minuutjes van Granada, vonden we the NomadXperience. En kleinschalige glamping met 4 te gekke nomadenkamers. Een authentieke Yurt, Tipi, Xiglu en een Gypsy wagen. Ze liggen in een prachtige bloementuin en hebben elk een eigen hoekje en prachtig uitzicht over de bergen van de Sierra Nevada. Voor welke Glamping experience ga jij? 


De Tipi en de Yurt

In zowel de Tipi als de Yurt is een heerlijk groot tweepersoonsbed te vinden. Je beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet, een eigen zitje in de tuin en je eigen unieke uitzicht over de bergen. In de Indiase tipi, met een doorsnede van maar liefst 5 meter, is naast het bed ook een heerlijke loungebank te vinden. En in de Mongoolse yurt kun je vanuit je bed genieten van de sterrenhemel! We like big time!


De Gypsy wagen en de Xiglu 

De handgemaakte houten gypsy wagen staat onder de prachtige amandelboom en is kleurrijk en gezellig ingericht. De Xiglu is een nomaden kamer, gebaseerd op de welbekende iglo, maar dan gemaakt van duurzame materialen. Ook in deze accommodaties zijn een kingsize bed te vinden en heb je de beschikking over een eigen badkamer met douche en toilet.


Paradise

Niet alleen je nomadenkamer is te gek om te verblijven ook in de tuin is het paradijslijk vertoeven! Er zijn heerlijke loungeplekken te vinden in de prachtige tuin vol bloemen. Je kan gebruik maken van de gezellige buitenkeuken en bqq. En wat denk je van het royale zwembad voor een verkwikkende duik? 


GranadaXperience

Granada ligt op 20 minuutjes van NomadXperience en is absoluut een bezoek waard! Het Alhambra (koop wel je kaartjes vooraf!), de kathedraal, maar ook alle te gekke barretjes, terrasjes en restaurants. Wij verzekeren je, je wil na een dagje Granada zeker weer een keer terug!


Nature is calling!

Naast de stad is ook het strand niet ver weg. Binnen een half uurtje ben je bij de kust.  En wil je de natuur in, dan heb volop keuze. Van een meer in de buurt om te kajakken tot bergen om te klimmen, mountainbiken en te hiken. Meer avontuur? Ook dat kan! Wat denk je bijvoorbeeld van Canyoning in de Rio Verde of parasailing? En het fijne is, de eigenaren Juan en Kalinka organiseren deze geweldige activiteiten en excursies! Hoe fijn is dat! 

 PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Nomadenkamer, € 50 per persoon per nacht, kinderen tot 16 jaar € 25

 INFO & BOOKING

 LOCATIE