HOLASPAIN_Surf Camp Glamping_interior Bell tent

CANTABRIË | Surf camp glamping

Houd jij van glamping én een actieve vakantie? Dan is dit hét adres voor jou: Dreamsea Surf Camp in San Vicente de la Barquera! De fantastische luxe Bell tenten van het kamp liggen op camping “El Rosal ‘, in Cantabrie, Noordwest-Spanje.

Surfspot bij vissersdorp

De ligging is ideaal, bij het strand (één van de beste surfspots van Noord Spanje) en binnen 10 minuten ben je te voet in het centrum van San Vicente de la Barquera, een leuk klein vissersdorp. Er is volop groen in de regio, de zandstranden zijn prachtig en de besneeuwde toppen van “Los Picos de Europa”  zijn om de hoek.

Glamping van ontbijt tot diner

De Bell tenten zijn erg fraai ingericht en er staat een comfortabel tweepersoonbed met een heerlijk matras. Boek je een Glamping tent bij Dreamsea Surf Camp dan krijg je niet alleen een heerlijk ontbijt, lunch en diner, maar je hebt kan gebruik maken van alle surf materialen. Nog niet eerder op de surfplank gestaan? Boek dan een pakket surflessen (beginners en gevorderden).

Sportief, comfortabel en luxe

Heb je zin in een andere sportieve activiteit, dan kan dat ook. Suppen (stand up paddle boards), beach volleyball, bodyboarden, tafeltennis, beach ball of fietsen, alles is aanwezig en kan je gebruiken! Een week Dreamsea Surf Camp is een sportieve, buitenvakantie midden in de natuur met volop comfort en luxe.

♥ PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Laagseizoen vanaf € 379 p.p. p.w. | Hoogseizoen vanaf € 419 p.p. p.w. | incl. ontbijt, lunch & diner

♥ INFO & BOOKING  

 Dreamsea Surf Camp Spain

♥ ADRES

Camping El Rosal | Barrio de la Playa S/N | San Vicente de la Barquera | Spanje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.