HOLASPAIN Camping Tamarit Beach Resort Costa Dorada

CATALONIË | Camping? Glamping? Beach resort!

Wat fijn deze bungalows Noa en Thalassa op Tamarit Beach Resort! Noa is nieuw geplaatst in 2020 en super comfortabel. En van cottage Thalassa krijg je bij het zien van de foto’s al direct zin in vakantie. Het resort ligt direct aan het strand en Barcelona is maar een uurtje rijden. Wij pakken onze koffers al! Ga je mee?

Volop keuze
Op camping Tamarit Beach Resort kan je kiezen uit diverse super comfortabele bungalows. Wij lichten Thalassa en Noa en graag even uit, maar ook Lavande en Patio zijn zeker de moeite waard om te bekijken. En zoek je een kampeerplaats, ook deze zijn niet verkeerd op deze prachtige camping!

Comfort cottage Thalassa
Cottage Thalassa is dit jaar vernieuwd en dat is te zien. Wat een heerlijke frisse bungalow met twee slaapkamers en een badkamer. Thalassa behoort tot de Comfort Bungalows, deze zijn ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte.

Premium bungalow Noa
Bungalow Noa hoort bij de Premium Bungalows van de camping. Deze bungalows liggen in de schaduwrijke delen van de camping en zijn ideaal voor iedereen die op zoek is rust en natuur. Ook deze bungalow heeft 2 slaapkamers en een badkamer. En ook hier is het terras top. Wij kunnen eigenlijk niet kiezen tussen de 2 toffe bungalows, jij wel?

Padel, wellness & Barcelona
De ligging van de camping is ideaal. Direct aan het strand met uitzicht op het kasteel Tamarit. Vervelen hoef je je hier absoluut niet. Er zijn volop sportmogelijkheden (probeer ook zeker padel eens een keer!), er is een zwembad, wellness, diverse winkeltjes en restaurants. En een dagje Barcelona, dat op 100 kilometer van de camping ligt, kan natuurlijk niet ontbreken. 

 

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Bungalow Noa | vanaf € 498 per week

Bungalow Thalassa | vanaf € 442 per week

 

 INFO & BOOKING

Camping Tamarit Beach Resort

 

 ADRES 

Tamarit Beach Resort| Tarragona | Costa Dorada | Spanje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.