COSTA BRAVA HOLASPAIN Camping Playa Brava

COSTA BRAVA | Wat denk je van deze knappe mobile homes op Camping Playa Brava!

Pal aan zee is Camping Playa Brava te vinden met mooie beschutte staplaatsen, maar ook mobile homes waar je u tegen zegt! Wij vielen vooral voor de Premium Exclusive en mobile homes Playa Brava. Vanuit de camping loop je direct het strand op, een top plek voor je volgende strandvakantie dus!

Knappe mobile homes
De tijd van oude afgeleefde stacaravans is wel voorbij. Vanaf nu geniet je in een heerlijke frisse eigentijdse variant. Met ‘hout’ aan de buitenzijde voor de natuurlijke look. Wat gelijk een gezellig sfeertje op je terras geeft. En binnen zie je veel fris wit en naturel tinten met hier en daar een kleurrijke touche. 

Morning coffee & Afternoon cocktails
De camping ligt direct aan het grote, brede strand van Pals. Genoeg ruimte hier voor iedereen! In de ochtend drink je je koffie bij de toffe chiringuito naast de camping en aan het einde van je stranddag geniet je hier van een cocktail met je voetjes in het zand. Ons maken ze hier wel blij mee! 

Op pad!
Het strand naast de camping is fijn, maar ook een aanrader is het om de prachtige baaitjes in de omgeving te ontdekken. De kuststrook hier is bekend door de prachtige inhammen, de kleine strandjes en gezellige baaitjes. Ook voor een dagje stad is dit een perfecte uitvalsbasis; Begur, Girona of Barcelona, qua afstand allemaal prima te doen! En ook voor de liefhebbers van golf is dit the place to be. In Pals zijn al 2 golfbanen te vinden en dan hebben we het nog niet over alle andere banen in de nabije omgeving. Have fun!

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Mobile Home 2 slaapkamers | vanaf € 550 per week

Mobile Home 3 slaapkamers | vanaf € 790 per week

 

 INFO & BOOKING

Camping Playa Brava

 

 ADRES 

Camping Playa Brava | Pals | Girona | Spanje