HOLASPAIN Camping Globo Rojo Barcelona bungalow

CATALONIË | Super stylish kamperen op camping Globo Rojo

Op Camping Globo Rojo staan deze te gekke Cubik bungalows. Zijn de Cubiks volgeboekt, dan is bungalow Infinity een heel fijn alternatief! Globo Rojo is een kleinschalige camping aan de kust in Canet de Mar (net ten noorden van Barcelona). Een fijne plek voor een relaxte vakantie aan de Costa Brava in de buurt van de Catalaanse hoofdstad.

Architectonisch design
De camping is niet al te groot, vinden we fijn, en het strand ligt tegenover de camping. Via een tunnel onder de weg kom je bij het strand uit, ideaal! En van de super stylish bungalows worden wij ook blij. Weer eens wat anders dan de standaard stacaravans en het traditionele kamperen! Leuk weetje, deze deluxe bungalows zijn ontworpen door een architect uit Barcelona.

Zwemmen & Catalaanse boerderij
Er is veel groen en schaduw op de camping te vinden. Een gezellig zwembad, een supermarkt, een bar-terras en een restaurant. Dit restaurant bevindt zich in een oud gebouw, een typsich Catalaanse boerderij uit de 19e eeuw! Hoe bijzonder is dat.

Barcelona
Je zal waarschijnlijk veel bij je fijne bungalow, in het zwembad en op het strand te vinden zijn. Maar een bezoek aan Barcelona mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze vakantie. Pak je de auto dan ben je in een klein uurtje al in het hart van de stad. Ook kan je met een shuttlebus vanaf de camping naar de stad reizen. Hoef je niet op zoek naar een parkeerplaats en kan je lekker genieten van een drankje op het terras in de stad!

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Bungalow Infinity | prijs vanaf € 870 per week

Bungalow Cubik | prijs vanaf € 870 per week

 

 INFO, CONTACT & BOOKING

  Camping Globo Rojo

 

 ADRES 

Camping Globo Rojo | Canet de Mar | Barcelona | Spanje