Menu

HUIS KOPEN | Boek nu je Exclusieve DroomhuisExpeditie

Wil je jouw Spaanse droomhuis vinden? HOLASPAIN heeft iets bijzonders voor je geregeld! In samenwerking met de experts van Azull, bieden we de Exclusieve Droomhuisexpeditie aan. Het begint met een persoonlijk gesprek in Nederland of België, waar we je wensen en budget in kaart brengen. Vervolgens ga je samen met onze deskundige vastgoedexperts in Spanje op huizenjacht. We bieden je 100% begeleiding om die perfecte woning te vinden, op de juiste plek én voor de juiste prijs.

Exclusieve 3-daagse DroomhuisExpeditie


slechts € 499 pp.
  • inclusief intake in Nederland of België (aan huis, op locatie of online)
  • inclusief vlucht & overnachtingen
  • inclusief ophalen op de luchthaven en vervoer tijdens trip
  • inclusief bezichtiging panden/projecten die bij jouw wensen en budget passen
  • inclusief 3-daagse begeleiding van een Nederlands sprekende vastgoedexpert

De Exclusieve DroomhuisExpeditie van HOLASPAIN & Azull is de meest efficiënte en 100% veilige weg om een huis in Spanje te kopen.

Wat kun je verwachten? We beginnen met het in kaart brengen van jouw woonwensen, bespreken je budget en helpen we je bij het kiezen van de ideale regio.

Vervolgens regelen we de organisatie van je vlucht en hotel, en halen je op bij aankomst op de luchthaven. Samen met één van onze vastgoedexperts ga je op huizenjacht en geselecteerde woningen bekijken.

Het wordt een 3-daagse totaalervaring, waarin je zowel de prachtige omgeving als veelbelovende woningen kunt ontdekken.

Waarom kiezen voor deze DroomhuisExpeditie? De voordelen!

  1. Geen stress: Wij regelen en plannen alles voor je, zodat jij je volledig kunt richten op ontdekken, genieten en kiezen.
  2. Complete ervaring: Deze trip duurt 3 dagen, waarin je niet alleen verschillende woningen bezichtigt, maar ook de omgeving leert kennen.
  3. Vriendelijk voor je portemonnee: Voor slechts € 499 per persoon krijg je 100% begeleiding en alle informatie die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen.

Wacht niet langer en maak een afspraak!


Je gaat al naar Spanje? Check dan de Compacte DroomhuisExpeditie

Heb je al een trip naar Spanje op de agenda staan en wil je dat combineren met het bekijken van potentiële droomhuizen met een makelaar? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vooraf maken we graag eerst kennis, bij jou thuis, op locatie of online, en bespreken we jouw wensen en budget. Vervolgens plannen we, aan het begin van jouw verblijf in Spanje, 2 dagen in met een van onze lokale vastgoedexperts (Nederlands sprekend!).

Tijdens onze 2-daagse DroomhuisExpeditie stellen we een programma op waarin je samen met onze expert huizen bekijkt die perfect passen bij jouw voorkeuren en budget, terwijl je ook de hoogtepunten en trendy plekken in de omgeving ontdekt.

Als je dus van plan bent om een huis in Spanje te kopen en al een reis naar Spanje op de agenda hebt staan, dan is deze experience absoluut iets voor jou! Vul snel onze ‘Jouw Spaanse Droomhuis’ vragenlijst in, en we nemen binnenkort contact met je op om kennis te maken en samen aan de slag te gaan met het vinden van jouw Spaanse droomhuis!