Cal Barida Cava Pyreneen HOLASPAIN

PYRENEEËN | Voor rust en Feng Shui is Cal Baridà de place to be!

HOLASPAIN ontdekte een bijzonder adres in de Pyreneeën. Cal Baridà is er voor diegene die op zoek is naar iets meer dan alleen een landhuis. Een plek waar je kan genieten van rust en stilte. Cal Baridà is het antwoord voor wie op zoek is naar een omgeving waar je tot jezelf kan komen. Een ideale plek voor persoonlijke groei, reflectie en je losmaken van de drukte van alledag.

 

Feng Shui

De inrichting van het huis is prachtig, fris en eigentijds. Je ziet veel wit, hout en natureltinten. Door de grote ramen is er veel licht en kan je genieten van het spectaculaire uitzicht. Het huis heeft vier suites, elk met een eigen badkamer. Alle kamers zijn in totale harmonie met het huis en de omgeving. Deze harmonie komt door het toepassen van Feng Shui in het huis. Hier kom je gegarandeerd tot rust!

 

Ongerepte natuur en authentieke bergdorpjes

Cal Baridà ligt in de pre-Pyreneeën in Catalonië, niet ver van Andorra vandaan, midden in het prachtige natuurpark Cadi-Moixeró. Een omgeving die zich kenmerkt door een ongerepte natuur waar je prachtige wandeltochten kan maken en waar nog authentieke bergdorpjes zijn. Het gehucht Cava telt slechts 60 inwoners. De dichtstbijzijnde grotere plaatsen La Seu d’Urgell of Martinet zijn te vinden op 20 kilometer afstand. 

 

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

B&B | Vanaf € 150 per nacht, minimaal 2 nachten 

Casa (compleet huis, max. 9 personen) | Vanaf € 1.500 per week of € 350 per nacht ( minimaal 2 nachten)

 

 INFO & BOOKING

 Cal Barida

 

 ADRES 

Cal Baridà | Cava | Alt Urgell | Spanje